Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις 9 έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2021

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις ...

Στα νέα φιλμ που ξεκινούν να προβάλλονται είναι το "Μην Κοιτάτε Πάνω" με τη Μέριλ Στριπ αλλά και το ριμέικ του "West Side Story" σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 1 στις 19.00 καθημερινά και

Αίθουσα 3 στις 22.10 καθημερινά

"Μην Κοιτάτε Πάνω - Don't Look Up"

Η νέα αυτή ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άνταμ ΜακΚέι, δημιουργού Οσκαρικών φιλμ όπως το «Vice, ο Δεύτερος στην ιεραρχία», αφηγείται την ιστορία δύο χαμηλόβαθμων αστρονόμων που καλούνται να αναλάβουν μια τεράστια εκστρατεία στα Μέσα ενημέρωσης και να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη που θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη.

Στην αφίσα της ταινίας βλέπουμε να γράφει πως η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά πιθανά γεγονότα!

Στη δραματική αυτή κομεντί με στοιχεία σάτιρας παίζουν η Μέριλ Στριπ στο ρόλο της Προέδρου της Αμερικής και οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάθιου Πέρι, Κρις Έβανς, Τζένιφερ Λόρενς, Κέιτ Μπλάνσετ, Τάιλερ Πέρι, Χιμές Πατέλ, Αριάνα Γκράντε, Μαρκ Ράιλανς, κ.α.

Διάρκεια: 146 λεπτά.

Αίθουσα 2 στις 18.40 και 22.10

"West Side Story"

Μιούζικαλ Αμερικανικής παραγωγής 2021 και διάρκειας 156 λεπτών.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ και σενάριο του Tony Kushner βασισμένο στο πρωτότυπο West Side Story των Arthur Laurents, Leonard Bernstein, Stephen Sondheim και Jerome Robbins.

Με τους: Άνσελ Έλγκορτ, Ρέιτσελ Ζέγκλερ, Αριάνα ΝτεΜπόουζι, Ντέιβιντ Άλβαρεζ, Ρίτα Μορένο.

Η Ρίτα Μορένο είχε παίξει και στην ταινία του 1961 και είχε μάλιστα κατακτήσει το βραβείο Όσκαρ καλύτερου β’ γυναικείου ρόλου.

Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’50, ένα μέλος της λευκής νεανικής συμμορίας των Τζετς ερωτεύεται την αδελφή του Πορτορικανού αρχηγού της αντίπαλης συμμορίας των Σαρκς.

Το περιοδικό Αθηνόραμα έγραψε πως το επιδραστικότερο κινηματογραφικό μιούζικαλ εκσυγχρονίζεται με επίκαιρο κοινωνικό προσανατολισμό, πιστό στη φαντασμαγορική συνταγή του πρωτοτύπου.

Η νέα ταινία συγκεντρώνει στο rotten tomatoes ποσοστό 96%.

Διανομή από την Feelgood.

Αίθουσα 4 στις 18.30 και 21.00 καθημερινά και 23.10 μόνο το Σάββατο,

Αίθουσα 5 στις 20.00 και 22.20 καθημερινά

"The Black Bachelor"

H 4η ταινία της πιο επιτυχημένης σειράς ελληνικών κωμωδιών των τελευταίων ετών ‘’Τhe Bachelor ’’ κατέφθασε με… τρομακτική φόρα. Αυτή την φορά η γνωστή παρέα ταξιδεύει στη Μάνη για να φέρει εις πέρας άλλον ένα γάμο, ωστόσο όλα θα πάνε στραβά – και πάλι- όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη και πιο ‘’σκοτεινή’’ Μανιάτικη οικογένεια.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Παπαδάκου και το σενάριο υπογράφουν οι Σοφία Καζαντζιάν και Μάριος Ιοδράνου, οι οποίοι παίζουν επίσης.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ελένη Φιλίνη που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Τάκης Παπαματθαίου αλλά και οι Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Στικούδη, Παντελής Καναράκης, Κάτια Ταραμπάνκο, κ.α.

Διάρκεια:  95 λεπτά.

Διανομή από την Village.

Αίθουσα 7 στις 21.10 καθημερινά εκτός Δευτέρας,

Αίθουσα 1 στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 3 στις 18.50 καθημερινά

"Ο Οίκος Gucci - House of Gucci"

Κοινωνικοδραματική ταινία Αμερικανικής παραγωγής 2021 σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ με την Λέιντι Γκάγκα, τον Άνταμ Ντράιβερ και τους Τζάρεντ Λέτο, Αλ Πατσίνο, Τζέρεμι Άιρονς, Σάλμα Χάγιεκ, Τζακ Χιούστον.

Στη δεκαετία του ’70, τα αδέλφια Ροντόλφο και Άλντο Γκούτσι διευθύνουν με επιτυχία τον διάσημο οίκο μόδας τους. Αλλά ο γάμος του νεαρού Μαουρίτσιο, γιου του Ροντόλφο, με τη φιλόδοξη Πατρίτσια Ρετζιάνι το 1972 θα ξεκινήσει έναν ανελέητο οικογενειακό πόλεμο εξουσίας. Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από την συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του διάσημου Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Μία εντυπωσιακή ταινία διάρκειας 157 λεπτών που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού κόβοντας γύρω στα 70.000 εισιτήρια σε 2 εβδομάδες πανελλαδικά ενώ παγκοσμίως ήδη πλησιάζει τα 70,2 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις.

Διανομή από την Tulip.

Αίθουσα 6 στις 20.20 και στις 22.30 καθημερινά

"Καλάβρυτα 1943"

Συγκινητική, κοινωνική ταινία για τα θλιβερά γεγονότα του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος τον Δεκέμβρη του 1943.

Η σκηνοθεσία είναι του Νικόλα Δημητρόπουλου και το σενάριο του Δημητρίου Κατσαντώνη.

Η ταινία έχει μέχρι στιγμής ξεπεράσει πανελλαδικά τα 75.000 εισιτήρια.

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να διεκδικήσει πολεμικές αποζημιώσεις για τη Σφαγή των Καλαβρύτων ωθεί την Κάρολαϊν, τη δικηγόρο που εκπροσωπεί τη γερμανική κυβέρνηση και τον Νικόλα Ανδρέου, τον τελευταίο επιζώντα του τραγικού γεγονότος, σ’ ένα αγωνιώδες, οδυνηρό αλλά και καθαρτήριο ταξίδι μέσα από το πιο σκοτεινό κεφάλαιο της σύγχρονης Iστορίας.

Παίζουν οι Max Von Sydow, Astrid Roos, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάνης, Martin Laer, Alice Krige, Tomas Arana, Μαρία Αλιφέρη.

Αίθουσα 8 στις 19.10 καθημερινά

"Λούγκερ"

Κοινωνικό δράμα εποχής που μας μεταφέρει στην ελληνική πραγματικότητα της περιόδου μετά την κατοχή σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαραλάμπους με τους: Τάσο Νούσια, Στεφανία Γουλιώτη, Ερρίκο Λίτση, Μαίρη Σταυρακέλλη και σε γκεστ εμφάνιση τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο Κώστας Αγγελιδάκης βρίσκεται στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και διηγείται σ’ έναν ασθενή του θαλάμου του την ιστορία της οικογένειάς του, η οποία, ορμώμενη από την ορεινή Κρήτη, έφτασε να γίνει μια παντοδύναμη πετρελαϊκή δυναστεία.

Μια μεγαλοπρεπής ιστορία παθών, δολοπλοκιών και μάχης για εξουσία, η οποία να αντανακλά τη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα.

Διάρκεια: 127 λεπτά.

Διανομή από Odeon.

Αίθουσα 8 στις 21.45 καθημερινά

"Το Χέρι του Θεού - The Hand of God"

Του Πάολο Σορεντίνο

Μετά τη Ρώμη του Οσκαρικού «La Grande Belezza», μετά το «Youth», το «Loro» και αμέτρητα επεισόδια του «The Young / New Pope», ο Ιταλός σκηνοθέτης Πάολο Σορεντίνο επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Νάπολη.

Το «Χέρι του Θεού», η ταινία που σκηνοθέτησε για το Netflix, είναι η ιστορία του θρήνου και της απελευθέρωσης ενός αγοριού που μεγαλώνει στη Νάπολη του '80. Ο Φαμπιέτο Σκίζα, ένας αδέξιος Ιταλός έφηβος, βλέπει τη ζωή του και την κεφάτη, εκκεντρική οικογένεια ξαφνικά να μεταλλάσσονται, πρώτα εξαιτίας της άφιξης του θρύλου της μπάλας, Ντιέγκο Μαραντόνα κι έπειτα λόγω ενός σοκαριστικού δυστυχήματος από το οποίο ο Μαραντόνα, ακούσια, σώζει τον Φαμπιέτο και θέτει το μέλλον του σε κίνηση.


Παίζουν ο Φίλιπο Σκότι, ο Τόνι Σερβίλο και η Λουίζα Ρανιέρι.

Η ταινία βραβεύτηκε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας και τώρα ετοιμάζεται να προβληθεί και στη Βόρειο Αμερική.

Διάρκεια: 135 λεπτά.

Διανομή από την Odeon.

 

Αίθουσα 1 στις 16.50 μόνο σαββατοκύριακο

"Clifford The Big Red Dog - Κλίφορντ: Ο Κόκκινος Σκύλος"

Σε σκηνοθεσία Γουόλτ Μπέκερ.

Διάρκεια: 96 λεπτά.

Μια μικρή μαθήτρια, η Έμιλυ, έχει ήδη αρκετά προβλήματα στη ζωή της, ως το νέο κορίτσι στο ακριβό ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει. Όταν η μαμά της αναγκάζεται να αφήσει το σπίτι τους στο Σικάγο για επαγγελματικούς λόγους, η Έμιλυ μένει στη φροντίδα του καλοπροαίρετου αλλά απελπιστικά ανεύθυνου θείου της, ο οποίος είναι ένας άνεργος γραφίστας που πάντα καταφέρνει να μπλέξει σε απίθανους μπελάδες. Η Έμιλυ και ο θείος της λοιπόν, που εκτελεί για λίγες ώρες τα δυσβάσταχτα και δύσκολα χρέη του κηδεμόνα, θα συναντήσουν έναν μαγικό διασώστη απροστάτευτων ζώων (τον υποδύεται ο Τζον Κλιζ των θρυλικών Μόντι Πάιθον). Ο απελπισμένος θείος προκειμένου να μη τα ακούσει από την αδερφή του, προσπαθεί να φανεί υπεύθυνος και προειδοποιεί την ανιψιά του ότι δεν μπορούν, σε καμία περίπτωση, να φέρουν στο σπίτι ένα κατοικίδιο ζώο. Όμως ο ιδιόμορφος αλλά τρομερά ευγενικός άνθρωπος, φαίνεται να έχει κάθε ζωάκι που η μικρή μπορεί να φανταστεί, από κουνέλια, γουρουνάκια, γάτες, ποντίκια και ψάρια. Τελικά ο μυστηριώδης φιλόζωος θα δώσει ένα μικρό κουτάβι στην Έμιλυ για να το αγαπήσει και να το μεγαλώσει.

Η μόνη ιδιομορφία του αξιολάτρευτου κουταβιού είναι πως έχει… κόκκινο τρίχωμα ενώ η μεγάλη αγάπη της μικρής για τον σκύλο θα τον κάνει να πάρει ασύλληπτες διαστάσεις.

Η ταινία έχει κάνει μέχρι στιγμής εισπράξεις της τάξης των 52 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Αίθουσα 5 στις 17.30 μόνο σαββατοκύριακο

"The Boss Baby 2: Family Business - Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση"

Παιδική ταινία ψηφιακού ανιμέισον σε σκηνοθεσία του Τομ Μακ Γκραθ.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγεται η φωνή του δημοφιλούς ερμηνευτή Πάνου Μουζουράκη.

Διάρκεια: 107 λεπτά.

Στο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο.

Η ταινία έχει κάνει εισπράξεις της τάξης των 142,6 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Αίθουσα 6 στις 17.10 μόνο σαββατοκύριακο και

Αίθουσα 7 στις 18.00 μόνο σαββατοκύριακο

"Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός – Encanto" + Mία Μικρού Μήκους ταινία

Διανομή από την Feelgood.

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μαδριγάλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μαδριγάλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Σκηνοθεσία: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith.

Στην ελληνική μεταγλώττιση της νέας αυτής ταινίας ανιμέισον της Ντίσνει, ακούγονται οι: Έλενα Δελακούρα, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νίνα Μαζάνη, Θάνος Λέκκας, Μαρία Κοσμάτου, Αποστόλη Ψυχράμης, Βίνα Παπαδοπούλου, Ερασμία Μαρκίδη & ο Κωνσταντίνος Ρεπάνης.

Διάρκεια: 99 λεπτά.

Πασπαλισμένη με λίγο μαγικό ρεαλισμό, η συνταγή της Disney οδηγεί ένα ακόμα συγκινητικό, μελωδικό (με τραγούδια του Λιν-Μάνιουελ Μιράντα) παραμύθι πάνω στην κρυφή γοητεία της διαφορετικότητας, έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα.

Το φιλμ έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει επιτυχία παγκοσμίως με τις εισπράξεις να έχουν φτάσει τα 120 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 8 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο

"Η Οικογένεια Άνταμς 2"

Ταινία ψηφιακού Animation σε σκηνοθεσία: Γκρεγκ Τίρναν, Κόνραντ Βέρνον.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

Οι γονείς της φαμίλιας, η Μορτίσια και ο Γκόμεζ, νιώθουν απογοητευμένοι που έχουν παραμελήσει τα παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνουν παρακάμπτοντας τα οικογενειακά δείπνα και απασχολούνται μόνο με μακάβρια παιχνίδια τρόμου. Για να αναθερμάνουν τους οικογενειακούς δεσμούς, αποφασίζουν να μπουν όλοι μαζί στο Στοιχειωμένο τροχόσπιτο και να κάνουν κάτι ανήκουστο, να πάνε οικογενειακές διακοπές! Μάλιστα, θα αφήσουν τη Γιαγιά πίσω στο σπίτι, μόνη της…

H ταινία έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 107,3 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture