Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λακωνία: Τη στραγγάλισε, κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε

Λακωνία: Τη στραγγάλισε, κάλεσε την αστυ...

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας – της 15ης που σημειώθηκε στη χώρα μας μέσα στο 2021- αυτή τη φορά στο χωριό Βλαχιώτη στη Λακωνία. Το φονικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας 40χρονος άνδρας έπειτα από λογομαχία έπνιξε με τα χέρια του τη σύζυγό του, 36 ετών.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άνδρας αλβανικής υπηκοότητας αφού έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του, κάλεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της.

Η 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021 (η δεύτερη μέσα σε μια εβδομάδα μετά από εκείνη στην Πολίχνη) έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας (06.12.2021). Ένας 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του.

Το ζευγάρι καυγάδισε πριν ο 40χρονος άνδρας στραγγαλίσει με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, τη μητέρα των δυο παιδιών του, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο σπίτι την ώρα του φόνου! 

Δράστης και θύμα ζούσαν στον Βλαχιώτη Λακωνίας, μαζί με τα δυο τους παιδιά, δυο αγόρια 8 και 10 ετών. Ποτέ το ζευγάρι από την Αλβανία δεν είχε απασχολήσει ούτε την τοπική κοινωνία ούτε και την αστυνομία. Ο 40χρονος ασχολούνταν με αγροτικές δουλειές. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις