Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την υπογραφή της σύμβασης ενεργειακής αναβάθμισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την υπογραφή της σύμβασης...

Είμαστε εδώ για την υπογραφή μιας σύμβασης ενός έργου που έρχεται πολύ ταλαιπωρημένο, είπε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του ΠΓΝΠ στο Ρίο που έγινε το πρωί της Πέμπτης 2/12/2021 στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στην Αθήνα δήλωσε τα εξής:

«Είναι πολύ σημαντικό, εν μέσω της κρίσης της πανδημίας να αναβαθμίζονται οι δομές Υγείας. Είμαστε εδώ για την υπογραφή μιας σύμβασης ενός έργου που έρχεται πολύ ταλαιπωρημένο! Και θα υλοποιηθεί με την καθοδήγηση του Υπουργείου και της ΚΤΥΠ που ήρθαν να λύσουν προβλήματα και με  χρηματοδότηση του ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας πλέον να πάρει σάρκα και οστά. Κάτι τέτοιο κάνει τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας πιο αισιόδοξους και πολύ πιο ασφαλείς.

Με τέτοιου είδους κινήσεις αποδεικνύουμε ότι η συνεργασία Αυτοδιοίκησης με την κεντρική κυβέρνηση μπορούν να δώσουν λύση σε προβλήματα που σέρνονταν κι έχουν αφήσει τον τόπο μας πίσω. Και στα επόμενα έργα η συνεργασία θα δώσει πολλούς καρπούς ακόμα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Το έργο προβλέπει την αναβάθμιση των τεσσάρων κτιρίων του Νοσοκομείου. Θα πραγματοποιηθούν τόσο οικοδομικές όσο και Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που είναι απαραίτητες.

Η σύμβαση του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο υπεγράφη, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, του Υφυπουργού Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη και της Γενικής Γραμματέως Υποδομών, Μαρίας - Έλλης Γεράρδη.

Παρόντες ήταν επίσης ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Άγγελος Τσιγκρής και Ιάσων Φωτήλας.

Πρόκειται για το πρώτο νοσοκομείο που αναβαθμίζεται ενώ θα ακολουθήσουν σύντομα άλλα τέσσερα, στην Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις