Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Που θα γίνουν δωρεάν rapid test το επόμενο τριήμερο

Αχαϊα: Που θα γίνουν δωρεάν rapid test τ...

Και ανήμερα του Αγίου Ανδρέα

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων  με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και τη συνεργασία του ΕΟΔΥ σε περιοχές της Αχαΐας, εν όψει της αύξησης των κρουσμάτων.

Αύριο Σάββατο 27 Νοεμβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 08:30 με 20:30) για το ευρύ κοινό.

Την Κυριακή  28 Νοεμβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 08:30 με 20:30) και στην οδό ΚΑΝΑΡΗ,(πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο)  για το ευρύ κοινό.

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 08:30 με 20:30),  στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ» (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 16:00), στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Πάτρας (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) και έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα, στο πρώην κατάστημα εστίασης «ΠΑΤΡΙΝΟ» (κατά τις ώρες 14:30 με 21:00) για το ευρύ κοινό.
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι συμβάλλουν στον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων και διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με Rapid  Tests.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις