Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πουλήθηκε το "ματωμένο" διαμέρισμα του Νίκου Σεργιανόπουλου, 13 χρόνια μετά τη δολοφονία

Πουλήθηκε το "ματωμένο" διαμέρ...

Στο Παγκράτι

Αλλαξε χέρια το διαμέρισμα στο οποίο έμενε ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος, στο Παγκράτι και μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, το διαμέρισμα στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι, που παρέμενε κλειστό μετά τη δολοφονία του ηθοποιού το καλοκαίρι του 2008, πουλήθηκε.Κατά καιρούς υπήρχαν φήμες ότι το σπίτι είχε νοικιαστεί, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το διαμέρισμα της οδού Μετεώρων όλα αυτά τα χρόνια παρέμενε χωρίς ενοίκους, μέχρι που πουλήθηκε.

Τις τελευταίες ημέρες, ο νέος ιδιοκτήτης του ρετιρέ στο Παγκράτι απομακρύνει από το εσωτερικό του διαμερίσματος την οικοσκευή του αξέχαστου ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σεργανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος, με 21 μαχαιριές, μέσα στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, στις 4 Ιουνίου 2008, σοκάροντας τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Τον Ιούνιο του 2013 με συντριπτική πλειοψηφία το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και έτσι καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις