Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί η επανεκτέλεση του «Εμπάργκο» του Θάνου Μικρούτσικου

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί η επανεκτέλεσ...

Στην έκδοση περιλαμβάνεται και το τραγούδι "Spleen" που για λόγους χώρου δεν είχε συμπεριληφθεί στην πρώτη εκδοχή του 1982

Το εμβληματικό έργο του αξέχαστου Πατρινού τραγουδοποιού και συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου «Εμπάργκο», σε ποίηση του Άλκη Αλκαίου, ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα καινούργιο ταξίδι με την κυκλοφορία της νέας του εκτέλεσης, όπως σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον συνθέτη με ερμηνευτές τους δύο δημοφιλείς τραγουδοποιούς, συνοδοιπόρους και συνεργάτες του για πολλά χρόνια, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Χρήστο Θηβαίο και με σημερινό ήχο.

Στο τραγούδι «Ερωτικό» συμμετέχει ο Γιάννης Κότσιρας. Την επιμέλεια παραγωγής υπογράφει ο επί χρόνια συνεργάτης του Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιος Παπαδόπουλος.

Στην έκδοση περιλαμβάνεται και το τραγούδι "Spleen" που για λόγους χώρου δεν είχε συμπεριληφθεί στην πρώτη εκδοχή του 1982.

Το έργο θα παρουσιαστεί στη νέα του μορφή στις 23 Δεκεμβρίου 2021 στη σκηνή του Christmas Theater με ερμηνευτές τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Χρήστο Θηβαίο.

Την παράσταση πλαισιώνει επιλογή τραγουδιών από την πλούσια εργογραφία του συνθέτη με τους Μανώλη Μητσιά, Γιάννη Κότσιρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Χρήστο Θηβαίο, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Θωμαΐδη.

*Το «Εμπάργκο» στη νέα του μορφή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου σε cd από το Ogdoo Music Group.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή πριν σχεδόν 2 χρόνια, στις 28 Δεκεμβρίου του 2019.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture