Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιτυχημένη η Ημερίδα του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα, Αχαΐας

Επιτυχημένη η Ημερίδα του Σωματείου Ατόμ...

Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου το περασμένο Σάββατο στην Αγορά Αργύρη

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο 20/11/2021 στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα η Hμερίδα του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα, Αχαΐας υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου με θέμα: ''Η ζωή μας με τα ΙΦΝΕ - φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου. Ποιες είναι οι επιπλοκές; Ποιές είναι οι μετεγχειρητικές επιπλοκές ; Τι γνωρίζεις για το Βραχύ Έντερο;"

Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου στηρίζει παρόμοιες δράσεις και πρωτοβουλίες που ως στόχο έχουν την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Στην φωτ. διακρίνονται ο πρόεδρος της ΙΕΔΕΠ νεφρολόγος Π. Δουζδαμπάνης, η πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας Ν. Καρακάση, ο καθηγητής Γαστρεντερολογίας της Ιατρικής Σχολής Πατρών Κ. Θωμόπουλος και ο επιμελητής Α’ Γαστρεντερολογικού τμήματος ΠΓΝΠ Γ. Θεοχάρης. Ο κ. Δουζδαμπάνης συνεχάρη την πρόεδρο του σωματείου Ν. Καρακάση καθώς και όλους τους ομιλητές για την υψηλού επιστημονικού επιπέδου εκδήλωση. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις