Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Καταφθάνει 16 Δεκεμβρίου 2021 στην Ελλάδα και στην Πάτρα το "Spider-Man: No Way Home"

Καταφθάνει 16 Δεκεμβρίου 2021 στην Ελλάδ...

Το διαφημιστικό τρέιλερ προβάλλεται ήδη στα Odeon Veso Mare

Μαζί με την έξοδο του στην Βόρειο Αμερική θα δούμε στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τη νέα, πολυαναμενόμενη περιπέτεια του αγαπητού υπερήρωα Σπάιντερμαν, με τίτλο «Spider-Man: No Way Home».

Το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ της ταινίας της Μάρβελ και της Columbia Pictures προβάλλεται ήδη και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare ενόψει της πρεμιέρας της στις 16 Δεκεμβρίου 2021.

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange (στο ρόλο ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ Πάρκερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

Στον ρόλο του Σπάιντερμαν – ανθρώπου αράχνη για 3η φορά ο 25χρονος Εγγλέζος ηθοποιός Τομ Χόλαντ.

Η σκηνοθεσία είναι του 40χρονου Αμερικανού Jon Watts, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και τις τελευταίες 2 ταινίες του υπερήρωα, τα «Spider-Man: Far from Home» το 2019 και «Spider-Man: Homecoming» το 2017 που σάρωσαν στο παγκόσμιο box office είδαμε και στην Πάτρα.

Σενάριο: Jon Watts, Chris McKenna & Erik Sommers βασισμένο στα Marvel comics των Stan Lee  και Steve Ditko.

Παραγωγή: Kevin Feige, Amy Pascal.

Πρωταγωνιστούν εκτός του Tom Holland, η Zendaya, ο Benedict Cumberbatch, ο Jacob Batalon, ο Jon Favreau και η τιμημένη με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου, Marisa Tomei.

Την ταινία διανέμει στις Ελληνικές αίθουσες η εταιρεία Feelgood.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture