Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Διδασκαλία ξένων γλωσσών σε ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες

Διδασκαλία ξένων γλωσσών σε ενήλικες με ...

Μία ενδιαφέρουσα online έρευνα από την p-consulting.gr

Ένα ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό Ευρωπαϊκό Έργο υλοποιείται στην χώρα μας με την ευθύνη της καταξιωμένης πατρινής εταιρείας p-consulting.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έδωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου TuDors, διεξάγεται online έρευνα στην Ελλάδα, για την καταγραφή δεδομένων που σχετίζονται με τη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες.

Στόχος της έρευνας είναι να συλλέξουμε όσες περισσότερες πληροφορίες, παραδείγματα καλών πρακτικών και μαθημάτων, στατιστικά, μέθοδοι, εμπόδια, προκλήσεις και προσεγγίσεις, είναι δυνατόν, σε σχέση με τη διδασκαλία σε ενήλικα άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που θα συλλέξουμε θα ενσωματωθούν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πρόκειται να αναπτύξουμε για καθηγητές ξένων γλωσσών, και θα έχει ως στόχο την εκπαίδευσή τους σε θέματα που σχετίζονται με την εκμάθηση ξένων γλωσσών σε ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες.

Η έρευνα είναι ανοιχτή, δημόσια και απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται με την εκμάθηση ξένων γλωσσών είτε ως καθηγητές, εκπαιδευτές, εκπρόσωποι φροντιστηρίων ή/και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Διεξάγεται, δε, ταυτόχρονα σε Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Κύπρο, Ισπανία, Σλοβενία και Ιρλανδία, από τους αντίστοιχους εταίρους του έργου σε κάθε χώρα.

Το ερωτηματολόγιο της έρευνας είναι διαθέσιμο σε δύο γλώσσες, στα Αγγλικά και στα Ελληνικά και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμμετέχουν επιλέγοντας όποια από τις δύο γλώσσες επιθυμούν.

Για να συμμετέχετε στην έρευνα, συμπληρώνοντας το αγγλικό ερωτηματολόγιο πατήστε εδώ.
Για να συμμετέχετε στην έρευνα, συμπληρώνοντας το ελληνικό ερωτηματολόγιο πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά