Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάκης Αρναούτογλου: Πότε επιστρέφουν οι βροχές – Ο αντικυκλώνας που εμποδίζει τα φαινόμενα

Σάκης Αρναούτογλου: Πότε επιστρέφουν οι ...

Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Στο ίδιο τέμπο θα κυλήσει ο καιρός και αυτή την εβδομάδα, με λίγες συννεφιές, τοπικές βροχές αλλά και ηλιοφάνεια στα νοτιοανατολικά. Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, την Τρίτη, θα έχουμε ηλιοφάνεια στα νοτιονατολικά ενώ συννεφιές και τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στη βόρεια Ελλάδα, τα Επτάνησα, την Πελοπόννησο, στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλίας και σε ανατολική Στερεά.

Από το απόγευμα περιορίζονται τα φαινόμενα σε Θεσσαλία, Στερεά και Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν πολύ δυνατοί στις περισσότερες περιοχές της χώρας στα 6-7 Μποφόρ.

 Ψύχρα θα έχουμε τη νύχτα και νωρίς το πρωί με μονοψήφιες θερμοκρασίες στα ορεινά και στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά. Πολύ πιο μαλακός θα είναι ο καιρός στα νοτιοανατολικά.

Κατά τόπου συννεφιές θα εκδηλωθούν στην Αττική με πιθανότητα τοπικών βροχών το μεσημέρι στην Αττική και η θερμοκρασία μέχρι τους 18, γύρω στους 14 στα βόρεια προάστια.

Αρκετή ηλιοφάνεια την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα έχουμε λίγο περισσότερα σύννεφα στα δυτικά. 

Όπως φαίνεται από την κίνηση των αέριων μαζών ο καιρός, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα παραμείνει ως έχει και μετά τις 22 Νοέμβρη ίσως κάνουν την εμφάνισή τους περισσότερες βροχές στη χώρα. Τα βαρομετρικά χαμηλά που πλησιάζουν τη χώρα από τα νοτιοδυτικά της Ευρώπης, εμποδίζονται από το να επηρεάσουν την Ελλάδα από τον αντικυκλώνα που έχει σχηματιστεί στα βόρεια σύνορα της χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις