Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύτηκε η Πάρις Χίλτον: Η παραμυθένια γαμήλια τελετή και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Παντρεύτηκε η Πάρις Χίλτον: Η παραμυθένι...

"Επιτέλους έφτασα να φιλήσω τον Πρίγκιπα μου..."

Σε μια, όπως την αποκάλεσε «μια πραγματικά παραμυθένια γαμήλια τελετή», η Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε τον επί δύο χρόνια φίλο της, Κάρτερ Ρέουμ.

Η 40χρονη Χίλτον, η οποία αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο τον συνομήλικό της επιχειρηματία Ρέουμ, ανήρτησε χθες Πέμπτη λεπτομέρειες του γάμου της στο Λος Άντζελες σε ένα ιστολόγιο, όπου είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έγινε επιτέλους σύζυγος.

«Επιτέλους έφτασα να φιλήσω τον Πρίγκιπά μου και να ξεκινήσω το… έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα’ που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν ένα μικρό κορίτσι», έγραψε.

«Σύζυγος για μια ζωή» πρόσθεσε σε μια ανάρτησή της στο twitter μαζί με φωτογραφίες από το δαντελένιο νυφικό της που σχεδίασε ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι
Ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο στο πολυτελές κτήμα Bel-Air της οικογένειάς της ήταν η Κιμ Καρντάσιαν, η Νικόλ Ρίτσι και η Πόλα Αμπντούλ. Η Ντέμι Λοβάτο έκανε παράσταση σε μια γαμήλια δεξίωση, όπου η Χίλτον είχε τέσσερις αλλαγές ρούχων, ανέφερε ο ιστότοπος ειδήσεων ταμπλόιντ διασημοτήτων TMZ.

Η Χίλτον, η δισέγγονη του ιδρυτή των Hilton Hotels, Κόνραντ Χίλτον, κέρδισε τη φήμη των ταμπλόιντ μέσω μιας ταινίας πορνό που διέρρευσε το 2001. Αργότερα πρωταγωνίστησε στο τηλεοπτικό ριάλιτι «A Simple Life» και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γυρίσματα μιας σειράς ριάλιτι με τίτλο «This is Paris.»

Η προσωπική της επιχειρηματική αυτοκρατορία περιλαμβάνει πλέον μια σειρά αρωμάτων, μπουτίκ και άλλα προϊόντα.

Η Χίλτον είχε διαφόρους συντρόφους κατά το παρελθόν, από τον τραγουδιστή Νικ Κάρτερ μέχρι τον Σταύρο Νιάρχο και τον μουσικό Μπέντζι Μάντεν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight