Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η συνέντευξη Τύπου της "Εστίαση Πάτρας" για την κινητοποίηση στις 16 Νοεμβρίου- ΒΙΝΤΕΟ

Η συνέντευξη Τύπου της "Εστίαση Πάτ...

Πανελλαδική δράση

Η Εστίαση Πάτρας έδωσε Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ)  για τη συμμετοχή της στην πανελλαδική κινητοποίηση της Εστίασης στις 16 Νοεμβρίου.  "Δεν κλείνουμε ενάντια στα υγειονομικά μέτρα, αλλά η εστίαση πρέπει να στηριχτεί οικονομικά και ελπίζουμε η Τρίτη να είναι μια μέρα χαράς και να μας μας δικαιώσει", αναφέρθηκε μεταξύ άλλων. Διευκρινίστηκε επίσης πως οι συνάδελφοί τους καλούνται να συμμετέχουν κατά συνείδηση χωρίς να τους αναγκάζει κάποιος να κλείσουν τα καταστήματά τους.

Όπως έχει αναφέρει η Εστίαση Πάτρας: "Η εστίαση την Τριτη 16/11 απο τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και απο την Κέρκυρα μέχρι την Μυτιλήνη δηλώνει πως δεν αντέχει άλλο .
Αντιδρά με κάθε μέσο και κάθε τρόπο ειρηνικά και με αξιοπρέπεια ,ενώνοντας την διεκδίκηση του κλάδου κάτω απο την κοινή αντζεντα που συμφωνήθηκε και ιεραρχήθηκε στον 2ο Συνέδριο εστίασης στην Τριπολη .Το διαίρει και βασίλευε ,δεν θα το επιτρέψουμε σε κανέναν
Την Τριτη 16/11 ΟΛΗ η εστίαση ΕΝΩΜΕΝΗΘα ανάδειξει το πολιτικό κόστος που της αναλογεί .
Πέρα αυτού έχει παρθεί απόφασή και ταυτόχρονα την ίδια μερα θα οργανωθούν και συμβολικοί αποκλεισμοί με ταυτόχρονη παράδοση των αιτημάτων μας σε όλους τους Βουλευτές ανα την επικράτεια .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ
Η Τρίπολη έδειξε τον δρόμο 200 χρόνια πριν... Με τον ίδιο τρόπο τον δείχνει και σήμερα!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις