Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα επίθεση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη στον Νίκο Κουρή: "Είναι σφετεριστής, έχει κάνει ρεζίλι τον πατέρα μου"

Νέα επίθεση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη στο...

Άνοιξε ξανά το κεφάλαιο Ν. Κουρής η κόρη του Μίκη

Το κεφάλαιο "Νίκος Κουρής" άνοιξε ξανά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατά την παρουσίαση του βιβλίου της "Οι αναμνήσεις ενός κοριτσιού".

Στις δηλώσεις της εξέφρασε αρχικά την ικανοποίησή της για την έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου -το ύφος της γραφής του οποίου το χαρακτήρισε "κοριτσίστικο"- και είπε ότι αν ξαναγράψει βιβλίο, το θέμα αυτή τη φορά θα είναι η περιπέτειά της μετά τον θάνατο του πατέρα της Μίκη Θεοδωράκη.

"Σφετεριστής" ο Νίκος Κουρής
H κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, σε δηλώσεις της στον Alpha και στην εκπομπή Happy Day, αναφέρθηκε στον Νίκο Κουρή και στο DNA που η ίδια τελικά δεν έκανε, για να διαπιστωθεί αν ισχύει ή όχι ο ισχυρισμός του Νίκου Κουρή- Θεοδωράκη ότι είναι αδέλφια.

"Δεν θέλω να το σχολιάσω, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Μπορεί κι εσύ να με φωνάξεις μία ημέρα και να κάνουμε ένα τεστ. Είναι το ίδιο πράγμα για εμένα. Ο Νίκος Κουρής είναι σφετεριστής, μην με ρωτάς άλλο γιατί είναι για γέλια", είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

"Έχει κάνει ρεζίλι τον πατέρα μου και εμάς"
Σε άλλες δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 αναφερόμενη στην ιστορία με τον Νίκο Κουρή είπε ότι το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα είναι για τις 30 Νοεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων της. "Θα κερδίσουμε το δικαστήριο και θα τελειώσουμε με αυτό", ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν έχει κανένα λόγο να κάνει τεστ DNA.

"Είναι πραγματικά λυπηρό που μετά τον θάνατο του πατέρα μου, τον άδειασε αυτός (σ.σ. ο Νίκος Κουρής) στις τηλεοράσεις", σημείωσε. "Έχει κάνει ρεζίλι τον πατέρα μου και εμάς, έχουμε γίνει κουτσομπολιό", κατέληξε.

Ως προς το βιβλίο της η ίδια είπε:

"Νιώθω πολύ ευχαριστημένη που το βιβλίο μου έχει πάρει σάρκα και οστά. Η γραφή είναι αρκετά κοριτσίστικη, είναι σαν να διαβάζεις κείμενα από ένα μικρό κοριτσάκι. Αν γράψω ξανά βιβλίο, θα είναι σχετικό με την περιπέτειά μου μετά τον θάνατο του πατέρα μου", δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Νίκος Κουρής: Διαβάστε το βιβλίο της Μαργαρίτας
Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση της Μαργαρίτας να μην δώσει DNA, ο Νίκος Κουρής ζήτησε συγγνώμη από τους εκατομμύρια φίλους του Μίκη, είπε ότι θέλει να "τελειώσει όλο αυτό" και προέτρεψε τον κόσμο να διαβάσει το βιβλίο της Μαργαρίτας.

"Περιουσία δικιά μας ήταν οι αρχές με τις οποίες με μεγάλωσε ο Γιάννης ο Κουρής, είναι το χαμόγελο της μητέρας μου, την οποία μνημονεύει και η Μαργαρίτα στο βιβλίο της και σας προτρέπω να το διαβάσετε. Ο Μίκης είχε πει γι’ αυτό το βιβλίο ότι είναι μια αποκάλυψη.

Να ζητήσω συγγνώμη από τους εκατομμύρια φίλους του Μίκη που έγινα πρωταγωνιστής άθελά μου σε μια τέτοια ιστορία. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και θα το τελειώσω εδώ σήμερα όλο αυτό. Δε θα ξανασχοληθώ, να ηρεμήσω και να αφιερωθώ σε αυτό που ήθελε και ο Μίκης Θεοδωράκης, τη διάδοση του έργου του", επεσήμανε και πρόσθεσε:

"Έπρεπε να με αναφέρει ως "Θεοδωράκη” στη διαθήκη γιατί διαφορετικά θα μπορούσαν να την προσβάλλουν. Η ταυτότητά μου γράφει Κουρής γι΄αυτό και έχει βάλει το "Θεοδωράκης” σε παρένθεση. Πιστεύω ότι αν ερχόταν η Μαργαρίτα σήμερα, θα είχε τελειώσει αυτό το ζήτημα και εγώ δε θέλω να ξανασχοληθώ. Δε θα επαναληφθεί η διαδικασία. Είμαι σίγουρος ότι είμαι γιος του Μίκη απλά ήθελα να το αποδείξω σε όσους αμφιβάλλουν. Όσα αναφέρει στη διαθήκη του μου φτάνουν και μου περισσεύουν" ανέφερε ο Νίκος Κουρής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις