Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έκκληση του Τζορτζ Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας στα ΜΜΕ

Έκκληση του Τζορτζ Κλούνεϊ: Μην δημοσιεύ...

Ο Κλούνεϊ ανέφερε πως η σύζυγος του, Αμάλ στο πλαίσιο της δουλειάς της χρειάζεται, να αντιταχθεί σε εξτρεμιστικές οργανώσεις, και γι’ αυτό πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξεις

Ο σούπερ σταρ του κινηματογράφου Τζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του, ηλικίας 4 ετών, υπογραμμίζοντας τους φόβους του ότι οι δημόσιες φωτογραφίες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Ο 60χρονος Κλούνεϊ, ο οποίος έχει αποκτήσει δίδυμα με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Κλούνεϊ, αναφέρει σε μια ανοικτή επιστολή προς τα ΜΜΕ πως έχει αποδεχθεί ότι «συχνά αδιάκριτες φωτογραφίες» αποτελούν μέρος του τιμήματος που θα έπρεπε να πληρώσει όντας διάσημος.

«Τα παιδιά μας δεν προχώρησαν σε τέτοιου είδους δέσμευση», τονίζει ο τιμηθείς με βραβείο Όσκαρ ηθοποιός, στην επιστολή που δημοσιεύτηκε αργά χθες το βράδυ.

Ο 60χρονος γκριζομάλλης Κλούνεϊ είπε πως η εργασία της συζύγου του, στο πλαίσιο της οποίας χρειάζεται, μεταξύ άλλων, να αντιταχθεί σε εξτρεμιστικές οργανώσεις, σημαίνει πως το ζευγάρι πρέπει να λαμβάνει προφυλάξεις για να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight