Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Nαι οι καιροί αλλάζουν: Γκριζομάλλα και 57χρονη η νέα μούσα των Zara

Nαι οι καιροί αλλάζουν: Γκριζομάλλα και ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H σύγχρονη γκαρνταρόμπα της πηγαίνει υπέροχα λόγω του έντονου personal style της αλλά και της φυσικής ώριμης ομορφιάς της

Εμπειρο μοντέλο που στα νεανικά της χρόνια είχε πετύχει σημαντικές συνεργασίες, όπως με τους Azzedine Alaia και John Galliano ενώ είχε ποζάρει για τον θρύλο Peter Lindbergh μαζί με τις Κλόντια Σίφερ, Τατιάνα Πάτιτζ και Ελενα Κρίστενσεν σε ιστορική φωτογράφιση, η 57χρονη σήμερα Marie Sophie Wilson  έχοντας αφήσει τα μαλλιά της στη φυσική τους ασημόλευκη απόχρωση στέφθηκε μούσα των Zara. Πρωτοστατεί στην Timeless Collection του πολυεθνικού κολοσσού, μια σειρά αφιερωμένη μεν στις ωριμότερες γυναίκες δίχως όμως να χάνει τα νεανικά και cool στοιχεία της. Tης πηγαίνουν άψογα τα καινούρια τζιν και τα ανδρόγυνα σακάκια με τις πλισέ φούστες αλλά και τα σοφιστικέ πουκάμισα και σεμιζιέ. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να δείξει μικρότερη από την ηλικία της (όπως δυστυχώς παρατηρούμε πολύ συχνά γύρω μας με συχνά «κωμικά» αποτελέσματα). Πρόσφατα εόδαμε ξένα δημοσιεύματα να αναρωτιούνται για το «silver model» των Zara με το έντονο προσωπικό στυλ.

Οσο κι αν ο περισσότερος κόσμος δεν την αναγνωρίζει, όσοι παρακολουθούσαν τη μόδα από την εποχή των nineties ξέρουν τη φυσιογνωμία της. Πιο πρόσφατα έχει λάβει μέρος στα shows των οίκων Lanvin και Fendi.
Εκτός από το μόντελινγκ, η Marie Sophie Wilson έκανε και ένα πέρασμα από το σινεμά, ενώ πλέον αναλαμβάνει projects ως σκηνοθέτιδα και παραγωγός. Εχει συναντηθεί καλλιτεχνικά με το Τζόνι Ντεπ και τη Σαρλότ Γκενσμπούργκ. Όπως φαίνεται στο Instagram η αγάπη της για τα ζώα υπερισχύει της 36χρονης θητείας της στις πασαρέλες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View