Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τάσος Ξιαρχό: Οι Έλληνες celebrities κατά του χορογράφου μετά το βίντεο χλευασμού κοπέλας με παραπάνω κιλά

Τάσος Ξιαρχό: Οι Έλληνες celebrities κατ...

Δείτε τις αναρτήσεις

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες στα social media με την ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό στην οποία τραβά εν αγνοία της μια κοπέλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι από το δικό της και την σχολιάζει με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για την ενδυματολογική επιλογή αλλά και τα κιλά της. 

Τάσος Ξιαρχό: Σάλος με βίντεο που χλευάζει κορίτσι με παραπάνω κιλά για το ρούχο του

Το βίντεο αυτό πήρε αρκετά μεγάλες διαστάσεις και πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που στράφηκαν εναντίον του ενώ και η πρωταγωνίστρια της ανάρτησης φανερά ενοχλημένη του έστειλε το δικό της μήνυμα. Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσε αυτή του η ανάρτηση, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τη συγκεκριμένη κοπέλα με μια νέα ανάρτηση.

Και μπορεί ο Τάσος Ξιαρχό να προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα με αυτή τυο την κίνηση, τελικά δε φαίνεται να τα κατάφερε. Μάλιστα, αρκετοί ήταν και οι Έλληνες celebrities που θέλησαν να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν επί του θέματος.

«Δε θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχό, το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή, για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ριγέ μπλούζα.

«Ξέρω ότι ίσως είναι γραφικό για κάποιους αλλά όσο δε γίνεται κατανοητό τόσο (οφείλουμε) να το λέμε – ειδικά όσοι έχουμε κάποιους ακόλουθους παραπάνω – όχι για να γίνει απλά κατανοητό αλλά αυτονόητο. Ο ρατσισμός είναι το χειρότερο φαινόμενο που υπάρχει στον κόσμο. Οι ρατσιστές είναι το χειρότερο είδος ανθρώπων. Κανένας μα κανένας άνθρωπος δεν είναι ανώτερος από κάποιον άλλον.

Κανένας μα κανένας άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να υποβαθμίζει κάποιον άλλον. Κανένας μα κανένας δε θα έπρεπε να προβάλλει τα δικά του κόμπλεξ σε άλλους που δε του φταίνε σε κάτι. Κανένας μα κανένας άνθρωπος δεν είναι υποχρεωμένος να στεναχωριέται, να κλαίει, να αισθάνεται άβολα επειδή κάποιος άλλος είναι ανασφαλής, αδύναμος και μικρόψυχος και θεωρεί υπερδύναμη να κρίνει έναν συνάνθρωπό του.

Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο στον πλανήτη από έναν όμορφο μυαλό, από έναν καλό άνθρωπο, από μια ευαίσθητη ψυχή. Τι να το κάνεις το γυμνασμένο σώμα αν έχεις αγύμναστο εγκέφαλο. O σεβασμός είναι το Α και το Ω σε μια κοινωνία ισότητας και σε έναν κόσμο που παλεύουμε να είναι ισάξιος για όλους με ίδια δικαιώματα. Δε μπορεί να καταπολεμάμε τη βια καθημερινά και ο κάθε ένας να υποτιμά τον διπλανό του είτε γνωρίζονται είτε όχι. Μη γίνεις ένας ξεδιάντροπος άνθρωπος που κοροϊδεύει άλλους και στεναχωρεί καρδιές.

Γίνε ένας ωραίος άνθρωπος με ευγένεια και καλοσύνη προς όλους. Στη θέση του κακοποιημένου ψυχολογικά ή λεκτικά ή σωματικά ανθρώπου μπορεί να βρεθείς ή εσύ ή το παιδί σου ή η αδερφή σου ή η μαμά σου και τότε θα απαιτείς δικαιοσύνη αγάπη και φροντίδα. Γίνε ανοιχτή αγκαλιά για όλους. Το μίσος φέρνει μίσος. Η βία φέρνει βία. Η ευγένεια φέρνει ευγένεια. Η αγάπη φέρνει αγάπη. Δώσε αγάπη. Φτάνει πια» έγραψε η Δανάη Μπάρκα ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία ποζάροντας και εκείνη με τη ριγέ της μπλούζα.

Θέση όμως πήρε και η Καίτη Γαρμπή η οποία ανέσυρε μια παλαιότερη δήλωση του χορογράφου και σχολίασε: «Αυτά δήλωνε το 2019 ο Ξιαρχό. Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός και ο μονοδιάστατος;»

Η Εβελίνα Νικόλιζα από την άλλη σχολίασε: «Αν δε ντρέπεσαι εσύ που το έκανες αυτό, ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό σου».

Για το ζήτημα όμως τοποθετήθηκε και ο Θέμις Κανέλλος που έγραψε: « 1. ρατσισμός, 2. slut shaming, 3. bullying για κιλά και πολλά πολλά άλλα. Φτάνει, φτάνει με αυτό το πολύ κακό pr stand για να μιλάνε για σένα. Το να προσβάλλεις άλλους ανθρώπους δεν είναι τρόπος για να μιλάνε τα κανάλια και ο κόσμος για σένα.

Δεν έχεις λίγη τσίπα επάνω σου;  Που ενώ και εσύ έχεις ζήσει bullying επιλέγεις να γίνεις εσύ ο μεγαλύτερος μπούλης. Επειδή έχεις άκρες και ξέρεις κόσμο και θα συνεχίσεις να έχεις δουλειά αυτό τι σημαίνει;  Ότι είναι οκ να προσβάλλεις κόσμο; Κρίμα γιατί πάντα σε είχα σαν είδωλο στο μυαλό μου και όμως έκανα μεγάλο λάθος. Δε μίλησα μια, δε μίλησα δυο, τρεις αλλά φτάνει. Unfollow και αντίο… “Δε φοράμε ρίγες αν έχουμε παραπάνω κιλά” … Σοβαρά αγαπούλα;

Και εσένα ποιος σε ρώτησε; Πότε σε κάναμε κριτή των πάντων; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να βιντεοσκοπείς έναν άγνωστο άνθρωπο εν αγνοία του; Γιατί πρέπει όλοι να είμαστε αδύνατοι και γυμνασμένοι;  Και τι να φοράνε κύριέ μου… μόνο μαύρα να κόβει; Δε πας σπίτι σου μόνος σου να… λέω εγώ που θα πεις τι θα κάνει ο καθένας; Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει πως θα ζήσετε τη ζωή σας. Φορέστε ρίγες, ανεβάστε ότι θέλετε στα social και αν έχετε covid να κάτσετε σπίτι. Τόσος εγωισμός τέλος πάντων;»

ΠΗΓΗ

Το θέμα σχολιάστηκε στο Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη να λέει: «Όταν το είδα χθες βράδυ, δε μπορούσα να πιστέψω ότι το έχει κάνει αυτό το πράγμα. Του έστειλα ένα μήνυμα και τον ρώτησα αν θέλει να βγει στην εκπομπή να πει το σκεπτικό με το οποίο το έκανε αυτό, γιατί τον αδικεί. Δεν απάντησε» ενώ τόνισε πως πρέπει να υπάρχει φιλτράρισμα για ό,τι λέγεται δημόσια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight