Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τάσος Ξιαρχό: Σάλος με βίντεο που χλευάζει κορίτσι με παραπάνω κιλά για το ρούχο του

Τάσος Ξιαρχό: Σάλος με βίντεο που χλευάζ...

Τον κατακεραύνωσε το twitter για το byllying που έκανε

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με πρωταγωνιστή τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό. Ο λόγος είναι μια ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχός δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο στο οποίο σχολιάζει με αρκετά άσχημο τρόπο μια κοπέλα από διπλανό τραπέζι για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.
Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό δείχνει με νέο βίντεο πως κρύφτηκε στην τουαλέτα του μαγαζιού καθώς η κοπέλα είδε από το instagram την ανάρτησή του και παρέμεινε εκεί μέχρι εκείνη να αποχωρήσει.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό δείχνει με νέο βίντεο πως κρύφτηκε στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα μπήκε στο Instagram του την ανάρτησή του και παρέμεινε εκεί μέχρι εκείνη να αποχωρήσει.

Τελικά, μετά από λίγη ώρα, η κοπέλα αποχωρεί από το εστιατόριο με τον χορογράφο να λέει «bye», ενώ μια φίλη του που είναι μαζί του γελάει.
Tα stories αυτά φαίνεται να έχουν κατέβει, ενώ ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε σχεδόν 24 ώρες μετά το περιστατικό «συγγνώμη», αναφέροντας ότι κάποιες φορές ο «αυθορμητισμός» τους είναι ακραίος και πως ο ίδιος δεν είναι «ρατσιστής με το πάχος».
Πάντως, ο χορογράφος καταφέρεται και κατά των «δικαστών του πληκτρολογίου», ενώ έχει βάλει μια ψηφοφορία ρωτώντας τους ακολούθους του αν είχαν και αυτοί «κακές στιγμές» και αν είχαν κράξει κάποιος για την εμφάνισή του.

Οι αναρτήσεις αυτές του Τάσου Ξιαρχό εξόργισαν το Twitter, με τους χρήστες του να κατηγορούν τον χορογράφο για μισογυνισμό, bullying και fat-shaming (δηλαδή τον εξευτελισμό κάποιου λόγω του βάρους του).
Το hashtag #ξιαρχο βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών trends - και όχι για καλό λόγο...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight