Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπό κατάληψη το Λύκειο στα Λουσικά Αχαΐας- «Θέλουν να βάλουν 27 παιδιά σε μια τάξη»

Υπό κατάληψη το Λύκειο στα Λουσικά Αχαΐα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λένε οι μαθητές

Σε κατάληψη έχουν προχωρήσει οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Λουσικών. Αιτία όπως αναφέρουν οι μαθητές είναι η συγχώνευση των δύο τμημάτων που θα γίνει στη Β' Λυκείου. Οι καταλήψεις έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και έχει κρατήσει συνολικά τέσσερις μέρες.

Όπως εξηγούν οι μαθητές αν προχωρήσει η συγχώνευση θα δημιουργηθεί ένα τμήμα με 27 μαθητές, πράγμα που  όπως αναφέρουν οι μαθητές θα έπρεπε να αποφευχθεί σε συνθήκες πανδημίας.

«Έπειτα από δύο χρόνια τηλεκπαίδευσης και μεγάλης προσπάθειας μαθητών και εκπαιδευτικών να ανταπεξέλθουμε στις μαθητικές απαιτήσεις επιστρέψαμε Λοιπόν φέτος πάλι πίσω στις αίθουσες μας, δια ζώσης αλλά για ακόμη μία φορά αισθανόμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Με καθολική συμφωνία μαθητών,καθηγητών και γονέων αποφασίσαμε να κάνουμε κατάληψη στο Γενικό Λύκειο Λουσικών προκειμένου να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα!

Δεν είμαστε υπέρ της συγχώνευσης των τμημάτων! Δεν θέλουμε κανένας μαθητής να μεταφερθεί σε άλλο σχολείο χωρίς τη θέλησή του! Δεν θέλουμε κανένα σχολείο στην επαρχία να κλείσει και να αντιμετωπίζεται σαν σχολείο που δεν αξίζει να επενδύσει η κυβέρνηση για υποδομές και προσωπικό! θέλουμε να έχουμε ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση! θέλουμε να έχουμε όλων των ειδικοτήτων καθηγητές! Θέλουμε να ακουστούμε » λένε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις