Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η λαμπερή Μιμή Ντενίση μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η λαμπερή Μιμή Ντενίση μίλησε για όλα στ...

Είπε πως η ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη" κόστισε πάνω από 5 εκατ. ευρώ και είναι η ακριβότερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή

Λαμπερή, δυναμική και χωρίς να μασήσει τα λόγια της εμφανίστηκε η σταρ του ελληνικού θεάτρου Μιμή Ντενίση με την σαραντάχρονη και πλέον καριέρα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» στο κανάλι του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης 26 Οκτωβρίου 2021.

Η Μιμή Ντενίση είπε μεταξύ άλλων πως «δεν με έφτιαξε κανείς και δεν έχω κάτι να φοβηθώ» εννοώντας πως πέτυχε στην καριέρα της χάρη στην σκληρή δουλειά και το ταλέντο της και όχι γιατί τη βοήθησε κάποιος θεατρώνης, επιχειρηματίας ή καναλάρχης.

Αποκάλυψε πως το 2011 που ολοκλήρωσε την παρουσία και συνεργασία της στο θέατρο Ιλίσια, είχε νιώσει κουρασμένη και από τις επιθέσεις που της γίνονταν από κάποιους και η αγαπημένη της μητέρα, της είχε πει να τα παρατήσει και να κάνει πίσω και όμως η ατρόμητη και όλο αυτοπεποίθηση Μιμή Ντενίση προχώρησε και σαν να το ήξερε έκανε στη συνέχεια, ίσως την μεγαλύτερη επιτυχία, καλλιτεχνική και εμπορική της καριέρας της, την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» που τώρα έγινε και κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη, παραγωγή της Tanweer και με την Μιμή Ντενίση να υπογράφει το ιστορικής ακρίβειας σενάριο που ζυγιάζει τα όσα τραγικά έγιναν στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922, ενώ επίσης πρωταγωνιστεί κρατώντας το ρόλο της Φιλιώς Μπαλτατζή.

Η ταινία όπου ένα μέρος της χρηματοδότησης προήλθε και από το κράτος (δεν ήσαν όμως γενναιόδωροι, είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση) έχει κοστίσει 5 εκατομμύρια ευρώ και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την προπαραμονή των Χριστουγέννων. Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου προβλήθηκε και το συγκινητικό τρέιλερ της ταινίας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των ηθοποιών της ταινίας είναι και ο βετεράνος ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής που έλκει την καταγωγή του από το Αιτωλικό.

Η Μιμή Ντενίση στην απολαυστική συνέντευξη της αναφέρθηκε και στην κόρη της Μαριτίνα που την πήρε και δούλεψε στην ταινία στην οργάνωση της παραγωγής και στα κοστούμια ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε πως στην καριέρα της το πολύ να έχει κάνει 3 δουλειές που δεν πέτυχαν.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight