Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εριέττα Κούρκουλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Εριέττα Κούρκουλου: Η ερωτική εξομολόγησ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο τους παιδάκι περιμένουν, η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης, όπως αποκάλυψαν με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα socia media.
Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλια του συζύγου της, η Εριέττα Κούρκουλου εξέφρασε ανοιχτά την αγάπη της προς τον άνδρα της ζωής της, περιγράφοντας στο instagram μια άγνωστη ιστορία μέσα από την οποία θαύμασε περισσότερο τον Βύρων Βασιλειάδη.

Δες παρακάτω το κείμενο που έγραψε η ίδια στο instagram:

«Την ημέρα του γάμου μας, μου έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα η πιο ξεχωριστή και ντόμπρα εθελόντρια που έχουμε χρόνια στην Save a Greek Stray:

«Πριν σας ευχηθώ θέλω να σου περιγράψω ένα περιστατικό…όταν είμασταν στην Μανη για την δράση κι ενώ καθάριζα, άκουγα κάτι από τον δίπλα διάδρομο…κοίταξα και βλέπω τον Βυρωνα να έχει σκύψει και να έχει μπει ο μίσος σχεδόν μέσα στο κλουβί ,το οποίο ήταν γεμάτο «πυρηνικά»…καταλαβαίνεις….και καθώς καθάριζε μιλούσε ψυθιριστα στο σκυλάκι που ήταν μέσα…οι άνθρωποι κάνουν πολλά πράγματα «δήθεν»…αυτό που είδα ήταν κάτι που έβγαινε από την καρδιά του,κάτι που θα μπορούσε να μην το κάνει αλλά το έκανε μόνο γιατί το πίστευε, το ήθελε!!!

Σε αυτά τα μικρά όμως βλέπεις τα πιο μεγάλα…κι ευχήθηκα να μείνετε μαζί γιατί οι καρδιές σας είναι το ίδιο υπέροχες και σπάνιες. Εκεί ,ανάμεσα σε κλουβιά λερωμένα και ζώα ταλαιπωρημένα ,την στιγμή εκείνη κατάλαβα το μεγαλείο της ψυχής του.Μόνο ένας τέτοιος άνθρωπος σου αξίζει αγαπημένη μου, γιατί η καρδιά σου είναι τόσο καλη που μόνο ομορφιά χαρίζει στις ζωές μας.

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα το ποιος είσαι και το πόσο τυχερή αισθάνομαι που μου έκανες την τιμή να γίνεις το «για πάντα» μου. Σ´αγαπώ όσο τίποτα! Χρόνια Πολλά Αγάπη μου», έγραψε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight