Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Το νέο κατάστημα της ΚΙΚΟ ΜΙΛΑΝΟ είναι πλέον κοντά μας!

Πάτρα: Το νέο κατάστημα της ΚΙΚΟ ΜΙΛΑΝΟ ...

Στη γωνία Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο της πόλης

Μιλανέζικος αέρας άρχισε να φυσά ήδη από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στην πόλη μας, όταν για πρώτη φορά άνοιξαν οι πόρτες του νέου καταστήματος ΚΙΚΟ Milano Πάτρας στη γωνία Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο της πόλης. Το πρωτοποριακό, νο1 brand καλλυντικών στην Ιταλία, γεννημένο στην πρωτεύουσα της μόδας, με την παρουσία ήδη 4 φυσικών καταστημάτων στην Ελλάδα (The Mall Athens και Γλυφάδα στην Αθήνα, Mediterranean Cosmos & Pop-Up Store στο Notos Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη) επεκτείνει το δίκτυό του στην Πελοπόννησο και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει το φανατικό του Πατρινό κοινό.

Το ολοκαίνουριο και εντυπωσιακό κατάστημα, χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα, μίνιμαλ και κομψή αισθητική της ΚΙΚΟ Milano και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping στους λάτρεις των ποιοτικών αλλά ταυτόχρονα οικονομικών προϊόντων μακιγιάζ. Ένα ταξίδι στο χρώμα και την περιποίηση μέσα σε έναν υπέροχο χώρο, διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό λευκό και απαλό μοβ της μάρκας.

Η απίστευτα ευρεία γκάμα της ΚΙΚΟ Milano με πάνω από 1000 καλλυντικά προϊόντα, καλύπτει κάθε ανάγκη: από προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μέχρι trendy προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια, ακόμα και πρακτικά αξεσουάρ που συντροφεύουν κάθε γυναίκα στα on-the-go touch ups της και μάλιστα σε φοβερά προσιτές τιμές! Στο κατάστημα, πέρα από μεγάλη ποικιλία προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν θεματικές limited edition συλλογές που θα τους εντυπωσιάσουν. Οι συλλογές αυτές αποτελούνται από πολύ περιορισμένα τεμάχια και χάρη στο μοναδικό τους design, τις ξεχωριστές τους συσκευασίες καθώς και την εξαιρετική τους ποιότητα, γίνονται ανάρπαστες σε μόλις λίγο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία τους.

Ευκαιρία λοιπόν να πραγματοποιήσετε την επίσκεψή σας στο ολοκαίνουριο κατάστημα και να δείτε από κοντά ολόκληρη την προϊοντική γκάμα!

Μπορείτε να επισκεφτείτε το νέο κατάστημα Kiko Milano στη γωνία Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της Πάτρας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά