Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θετικοί στον κορωνοϊό περίπου 10 δάσκαλοι ημερησίως στην Αχαΐα- Η «ύποπτη» πτώση των κρουσμάτων στους μαθητές

Θετικοί στον κορωνοϊό περίπου 10 δάσκαλο...

H διασπορά του ιού επιβεβαιώνεται με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων

Περίπου οκτώ με δέκα δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στην περιοχή της Αχαΐας βρίσκονται θετικοί στον ιό κάθε μέρα γεγονός που προκαλεί καραμπόλες και στην εκπαιδευτική διαδικασία καθώς οι εκπαιδευτικοί φεύγουν από το σχολείο για να αναρρώσουν και αφήνουν πίσω τους κενό ενώ την ίδια ώρα οι γονείς φοβούμενοι ότι τα παιδιά τους μπορεί να κολλήσουν από άλλους δασκάλους που τυχόν νοσούν λόγω της επαφής με τους διαπιστωμένα νοσούντες συναδέλφους τους, δεν στέλνουν καν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» 560 εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αχαΐα παραμένουν ανεμβολίαστοι.
Την ίδια ώρα, η συνεχώς πτωτική τάση που εμφανίζουν τα θετικά κρούσματα σε μαθητές που καταγράφονται καθημερινά στα σχολεία της Αχαΐας, σε αντίθεση με τις πρώτες ημέρες έναρξης των μαθημάτων, ενώ θα έπρεπε να ήταν ελπιδοφόρα, απεναντίας αφήνουν υπόνοιες ότι κάτι δεν πάει καλά.

Κι αυτό, γιατί η διασπορά του ιού επιβεβαιώνεται με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων, χωρίς όμως, να αποτυπώνεται στον μαθητικό πληθυσμό των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων, δηλαδή, των παιδιών κάτω των 12 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί! Είναι ενδεικτικό πως στις αρχές της σχολικής χρονιάς καθημερινά καταγράφονται 35-40 θετικά κρούσματα μαθητών ημερησίως, ενώ σήμερα που ο ιός έχει και πάλι «φουντώσει» δεν ξεπερνούν τα 10-15 την ημέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις