Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Τη γνώρισα σε ταβέρνα, ήταν επτά γυναίκες αλλά κόλλησα με τη Μάρθα", λέει ο 87χρονος που παντρεύτηκε την 85χρονη

"Τη γνώρισα σε ταβέρνα, ήταν επτά γ...

Μιλώντας για την απόφαση να παντρευτεί, η 85χρονη δήλωσε πως ενώ την είχε ζητήσει ο 87χρονος σε γάμο, εκείνη δεν δεχόταν γιατί είχε πει μετά τον θάνατο του πρώτου συζύγου της ότι δεν θα παντρευτόταν ξανά

Η αγάπη τους αποδείχθηκε ανθεκτική στον χρόνο. Έγραψαν μια ιστορία παραδειγματικής συναισθηματικής προσήλωσης, νίκησαν τις δύσκολες περιστάσεις, χωρίς να αφήσουν κάτι να γκρεμίσει το τοίχος αγάπης που είχαν χτίσει. Φιλιούνται τρυφερα και κοιτάζονται σαν ένα ζευγάρι νεαρών ο 87χρονος και η 85χρονη που αποφάσισαν να παντρευτούν.

Η μεγάλη και ξεχωριστή ιστορία αγάπης γράφτηκε την Τετάρτη στο δημαρχείο Αθηνών, με τον Κώστα Μπακογιάννη να παντρεύει τον 87χρονο Νίκο και την 85χρονη Μάρθα. Ο κ. Νίκος και η κ. Μάρθα είναι ερωτευμένοι εδώ και 15 χρόνια. Ο 87χρονος ζητούσε σε γάμο εδώ και πολλά χρόνια την 85χρονη και τελικά εκείνη πήρε την απόφαση να παντρευτούν στο δημαρχείο Αθηνών.

 

Για την απόφασή τους να παντρευτούν μίλησαν και οι δύο στο Mega, με την κ. Μάρθα να εκμυστηρεύεται ότι μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου έλεγε ότι δεν θα παντρευόταν ποτέ ξανά. «Όμως είπα, Νίκο τελείωσε έλα να κάνουμε ένα γάμο. Και το έλεγα και γέλαγα. Και όμως το έκανα».

«Ήρθε η ώρα. Είπα γιατί να είμαι μόνη μου. Κι έτσι σκέφτηκα καθαρά και είπα θα κάνω αυτό το αληθινό που κάνει όλος ο κόσμος και υπήρξαν όλοι απέναντί μου παρά πολύ χαλαροί. Ήμουν χορευταρού, μόνο με γυναίκες έβγαινα όταν πήγαινα για χορό. Είχε πεθάνει ο άνδρας και ήμουν 16 χρόνια μόνη. Τώρα πια το μόνο που σου μένει είναι να βρεις έναν άνθρωπο, σκέφτηκα. Δεν το πίστευα. Όμως είναι καλός κι έτσι έκανα κι εγώ μια αρχή» ανέφερε ακόμη η 85χρονη.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

«Τη γνώρισα σε ταβέρνα. Ήταν επτά γυναίκες μαζί και χόρευαν. Χόρεψα με την Μάρθα και κόλλησα», είπε από τη μεριά του ο 87χρονος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις