Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παππάς: Θεμιτές οι διαφωνίες για τη διεύρυνση- Ξεκάθαρες όμως οι συλλογικές αποφάσεις

Ν. Παππάς: Θεμιτές οι διαφωνίες για τη δ...

Μιλώντας στον Flash FM Θεσσαλονίκης

«Οικοδομούμε ένα κόμμα που αγκαλιάζει πολίτες από τη ριζοσπαστική αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Flash FM Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε ότι «η διεύρυνση, εκτός από αμφίπλευρη πολιτικά, είναι και πολύπλευρη κοινωνικά, καθώς δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμητικής αύξησης των μελών, αλλά και ποιοτικής διείσδυσης του χώρου μας, με όρους οργανωτικούς και πολιτικούς, σε θεσμούς όπως τα συνδικάτα, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, η τοπική αυτοδιοίκηση».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη συζήτηση και τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, επεσήμανε ότι «οι όποιες διαφωνίες εντάσσονται στη λειτουργία ενός κόμματος, ακόμα και αυτές που αφορούν τη διεύρυνση είναι θεμιτές, αλλά οι συλλογικές μας αποφάσεις είναι ξεκάθαρες και αδιαμφισβήτητες». Προσθέτοντας ότι «αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε αυτό που και ο Αλέξης Τσίπρας διακήρυξε την 7η Ιουλίου 2019, δηλαδή τη διεύρυνση, την ανασυγκρότηση και τον μετασχηματισμό του κόμματος για να ανταποκριθούμε στο στοιχειώδες ιστορικό μας χρέος».

Σχολιάζοντας συνολικά τις πολιτικές εξελίξεις, υποστήριξε ότι «η χώρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη γίνεται μία χώρα με πολύ μεγάλες ανισότητες. Αυτή η πολιτική χρειάζεται μία απάντηση συλλογική και πλειοψηφική από τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και η μόνη λύση για να προκύψει αποτέλεσμα σε αυτή την κατεύθυνση είναι η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις