Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χωρισμός “βόμβα” στο Sex and the City

Χωρισμός “βόμβα” στο Sex and the City

Ένας νέος άντρας θα βρεθεί στο πλευρό της Κάρι Μπράτσο

Οι φήμες για το θρυλικό ζευγάρι του Sex and the City επιβεβαιώθηκαν: Η Κάρι Μπράτσο και ο Mr Big χωρίζουν! Ένας νέος άντρας θα βρεθεί στο πλευρό της Κάρι Μπράτσο, τον οποίο υποδύεται ο Τζον Τένι.

Εκείνος και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γνωρίζονται από το 1990 όταν έπαιζαν μαζί στο σίριαλ Equal Justice.

Η γυναικοπαρέα του “Sex and the City” με το reboot της σειράς “And Just Like That” επιστρέφει στις οθόνες μας σε λίγο καιρό.

Το “Sex and the City” ακολουθούσε τις ζωές τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη. Ήταν μία εμβληματική σειρά που κυριάρχησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και είχε να κάνει με τη γυναικεία φιλία, τη μόδα και τις σχέσεις.

Το τελευταίο επεισόδιο το 2004 συγκέντρωσε 10,6 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το παρακολούθησαν 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές στο Channel 4.

Η σειρά ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι σεζόν και 94 επεισόδια, κερδίζοντας πολλά βραβεία. Αργότερα, επέστρεψε με δύο ταινίες, που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Το HBO Max ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του νέου κύκλου με τίτλο «And Just Like That» έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο. Θα αποτελείται από δέκα επεισόδια μισής ώρας, τα οποία θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα HBO Max.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight