Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρόδος: Αρνείται τα πάντα η θεία - «Δεν έχω κάνει κάτι, αν ήταν θα το έκανα στα παιδιά μου»

Ρόδος: Αρνείται τα πάντα η θεία - «Δεν έ...

Τι είπε για το χαμόγελο του παιδιού

Αλλάζει στάση η θεία της 8χρονης στη Ρόδο και δηλώνει πως δεν έχει κάνει τίποτα στο παιδί. 

Υπενθυμίζεται ότι οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εντόπισαν τη σκευωρία που έστησε μια συγγενής της μητέρας της 8χρονης, που επωφελήθηκε από μια λοίμωξη που είχε το παιδί για να σπάσει τον παρθενικό υμένα του και στη συνέχεια να... εκβιάζει την οικογένεια της μικρής.

Κι ενώ η 50χρονη θεία του 8χρονου κοριτσιού είχε ομολογήσει την πράξη της, σήμερα σε συνέντευξή της στο STAR υποστήριξε πως δεν έχει κάνει τίποτα στο παιδί και ότι δεν άγγιξε με γυμνά χέρια τα γεννητικά της όργανα.

Η θεία της 8χρονης από τη Ρόδο αρνείται όλες τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη πως δεν πείραξε ποτέ το παιδί και καταγγέλλοντας πως ομολόγησε υπό πιέσεις.

«Δεν έχω κάνει κάτι, αν ήταν να κάνω κάτι θα το έκανα στα παιδιά μου.
Έχω έξι παιδάκια και τρία εγγόνια. Γιατί να κάνω κάτι σε ξένο παιδάκι; Εγώ τη μητέρα του παιδιού την είχα σαν αδελφή μου, με έπαιρνε τηλέφωνο, πήγαινα σπίτι και έπινα καφέ μαζί τη.

 
 Αν ήθελε ψώνια, έτρεχα» είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star.
Ισχυρίστηκε πως η μητέρα του παιδιού την κάλεσε και της είπε ότι το παιδί κάνει παράπονα για πόνους και πήγε στο σπίτι όπου μαζί με την ίδια την ήλεγξαν, οπτικά όμως.

«Μονάχα η μαμά άγγιξε. Και της είπα: «Μήπως είναι βιασμένο;». Δεν είπα ότι είναι, είπα μήπως. Και μία γνωστή μου είπε ναι 100% ότι είναι βιασμένο» είπε στην κάμερα της εκπομπής, στην οποία εμφανίστηκε πλάτη για να κρύψει τα χαρακτηριστικά της.
«Δεν έβαλα καθόλου χέρι, μόνο με το μάτι είδα. Μου είπε η μητέρα να φωτογραφίες και να πάμε σε έναν παιδίατρο. Και παίρνει την αστυνομία και είπε ότι το παιδί μου είναι βιασμένο και είπαν εκείνοι ελάτε να κάνετε μία μήνυση. Αλλά δεν πήγε, γιατί δεν την πήρε ο πατέρας της» συνέχισε.

Τι είπε για το χαμόγελο του παιδιού
«της είπα για το Χαμόγελο, αλλά ποτέ δεν πήγα να της πάρω λεφτά. Της είπα μήπως τη φοβερίσω για να μην βγαίνουν μέχρι αργά τα παιδιά της. Δεν ζήτησα λεφτά ούτε από τη μητέρα ούτε από τον παππού».

Τι είπε για τη μέρα που φέρεται να κακοποίησε το παιδί
Όπως είπε η θεία της 8χρονης πήγε στο σπίτι για να μεταφέρει μία παραγγελία της μητέρας, αλλά όταν έφτασε εκείνη έλλειπε. Ισχυρίστηκε ότι μπήκε στο σπίτι, μαζί με τον σύντροφό της, καθώς την άφησε η 11χρονη κόρη της γυναίκας αλλά έφυγε γιατί εκείνη έλειπε για ψώνια.

Να σημειωθεί πως η 11χρονη έχει καταθέσει πως η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η αδελφή της και όταν επιχείρησε να μπει μέσα, τότε εκείνη τη σταμάτησε. «Ψέματα είναι. Στην ταράτσα καθόμουν. Η μαμά κάτι θα του έταξε (σ.σ. του παιδιού) για να πει ψέματα» ισχυρίστηκε.

Παραδειγματική τιμωρία ζητά η μητέρα της 8χρονης
«Ζητάω να τιμωρηθεί αυτή η γυναίκα που έχει κάνει κακό στο παιδί μου, παραδειγματικά» επεσήμανε.

Υπενθυμίζεται ότι η θεία της 8χρονης δεν συνελήφθη καθώς το αυτόφωρο έχει παρέλθει και πλέον αυτό που μένει είναι η Εισαγγελέας να αποφασίσει για τις κατηγορίες που την βαραίνουν και να κινηθεί η τακτική διαδικασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις