Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρόδος: “Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της 8χρονης” λέει η κόρη της 50χρονης

Ρόδος: “Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέσ...

«Μεγάλωσα μόνη μου – Δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια έχω να μιλήσω μαζί της»

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Ρόδος τις εξελίξεις στην υπόθεση της κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού από τη θεία της. Η 50χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι κακοποίησε την 8χρονη ανιψιά της, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα της. Η 50χρονη δεν έχει συλληφθεί καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν εκτός του χρονικού ορίου του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τo dimokratiki.gr μένει να διαπιστωθεί πώς θα χαρακτηριστεί αρμοδίως από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η σωματική βλάβη – κακοποίηση που επέφερε στο παιδί καθώς τα υπόλοιπα αδικήματα αποτελούν πλημμελήματα.

«Δεν θέλω να την ξέρω» λέει η κόρη της 50χρονης
Η θεία της 8χρονης έχει πέντε παιδιά. Όλα μεγάλωσαν σε ιδρύματα μακριά από εκείνη. Η 24χρονη κόρη της 50χρονης, μιλώντας στο livenews, περιέγραψε μία ξένη, μια γυναίκα αδιάφορη, μια γυναίκα πολύ μακριά από την ιδέα της μάνας.

«Έχω μεγαλώσει στο ίδρυμα, στο ορφανοτροφείο της Ρόδου, δεν την έχω ζήσει σαν μαμά, μας έχει αφήσει από πάρα πολύ μωρά, όταν ήμασταν μικρά, όταν μέναμε με τον μπαμπά στο χωριό, δηλαδή δεν έχω ζήσει τη στοργή της μάνας, οπότε θεωρητικά δεν τη λέω μάνα, την λέω με το όνομά της.

Δεν την έχω ζήσει καν, δηλαδή να ξυπνήσω και να πω ότι θα είχα μία γυναικεία παρουσία στο σπίτι, κάτι… τίποτα.

Όταν έμενα στο ορφανοτροφείο είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά η κοινωνική λειτουργός δεν την είχε αφήσει και κάποια στιγμή που είχα συζητήσει κι εγώ με την κοινωνική λειτουργό, της είπα ότι δε θέλω καν να τη δω ούτε να την ξέρω τίποτα, τίποτα» ανέφερε η 24χρονη.


«Επικοινωνούσε μαζί μου μόνο όταν ήθελε… δανεικά»
Η 24χρονη μίλησε και για τον τωρινό σύντροφο της 50χρονης, ο ρόλος του οποίου ελέγχεται στην υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης, καθώς είναι και αυτός, γνώριμο πρόσωπο στις Αρχές.

«Εγώ ξέρω ότι έπαιρνε ουσίες, πολύ καιρό, όλη της η ζωή είναι εκεί πέρα, με αυτόν που δεν της παρέχει ούτε τροφή ούτε τίποτα, τίποτα, μια ζωή τους ξέρω στους δρόμους, να ζητιανεύουν από εδώ και από εκεί. Απλά αραιά και που με έπαιρνε ένα τηλέφωνο για να ζητήσει δανεικά, τέτοιου τύπου, όχι τίποτα άλλο σε επαφή» ανέφερε η κόρη της 50χρονης

«Θα μπορούσα να ήμουνα κι εγώ στη θέση της 8χρονης»
«Δεν είναι ότι με καίει, ότι ας πούμε είναι μάνα μου και τι έκανε κι όλα αυτά. Απλά με θλίβει το γεγονός ότι ήταν 8 χρονών το παιδί και θα μπορούσα δηλαδή κάλλιστα να ήμουνα κι εγώ στη θέση του μωρού.

Δεν ξέρω αλήθεια, δεν μπορώ να… δηλαδή αυτά που διαβάζω εγώ, το ότι βρέθηκε και έβγαζε φωτογραφίες και μετά την πείραξε, δηλαδή αηδιάζω εγώ σε αυτό το θέμα, αηδιάζω, δεν μπορώ να φανταστώ… ότι τι; Της άνοιξε τα πόδια, του παιδιού και την πείραξε; Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το πράγμα» τόνισε η 24χρονη.

«Μεγάλωσα μόνη μου – Δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια έχω να μιλήσω μαζί της»
«Αναγκάστηκα να μεγαλώσω νωρίς, μέσα από καταστάσεις γιατί ο μπαμπάς έπινε πάρα πολύ, έγιναν άσχημα πράγματα -εννοώ ξύλο και τέτοιου τύπου πράγματα- οπότε στην ουσία μεγάλωσα μόνη μου.

Έχω, δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια έχω να μιλήσω μαζί της. Και αυτά που μιλούσα εγώ δεν το θεωρώ επαφή. Απ’ ότι έμαθα, ο αδερφός μου ο δίδυμος, με τον οποίο δεν είμαστε αγαπημένοι. Είμαστε η μέρα με τη νύχτα.

Εκείνος έχει επαφές μαζί της, εγώ δεν έχω επαφές μαζί της. Δηλαδή είναι το άλλο άκρο και από ότι έμαθα σήμερα λέει ότι ήταν έξω και έμαθα ότι επικοινώνησαν» κατέληξε η 24χρονη.

 Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα αποτελέσματα από τις επιπλέον ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην 8χρονη, προκειμένου να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα στοιχεία της υπόθεσης εναντίον της 50χρονης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις