Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιστολή της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας στον Περιφερειάρχη για το ορεινό δίκτυο

Επιστολή της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακ...

Αναφέρουν χωριά και διαδρομές της ορεινής Ναυπακτίας που ακόμα δεν είναι ασφαλτοστρωμένα

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη διαβίβασε η Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας (Πατησίων 5 - 4ος όροφος 104 31 Αθήνα) που κοινοποίησε και στην Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κυρία Μ. Σαλμά και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων κύριο Αθ. Μαυρομάτη με θέμα την Ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου της ορεινής Ναυπακτίας.

Η επιστολή έχει αναλυτικά ως εξής:

Κύριε Περιφερειάρχη,

Επανερχόμαστε με τα θέματα που αφορούν την Ναυπακτία και ειδικότερα τα χωριά και τις διαδρομές:

Πέρκος - Περίστα 3,5 χλμ, Κλεπά - Λειβαδάκι 3,5 χλμ, Κλεπά - Δενδροχώρι 5 χλμ, Διασταύρωση Αμπελακιώτισας Άνω Χώρας μέχρι διασταύρωση Ελευθέριανης Χόμωρης μέσω Πόδου 11 χλμ, Καλλονή - Κριάτσι 6 χλμ, Σκάλα - Νεόκαστρο και Νεόκαστρο - Διασταύρωση Παλαιοπύργου Στύλιας όπου είναι τα μοναδικά χωριά που οι δρόμοι ακόμα δεν είναι ασφαλτοστρωμένοι.

Επίσης σας παρακαλούμε να δημοπρατηθούν τα προγραμματισμένα έργα Γραμμένη Οξυά - Όρια Νομού Φθιώτιδας, Λεύκα - Μανδρινή και Καλλονή - Κυδωνιά.

Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία δυο χρόνια λόγω covid πολλοί κάτοικοι διαμένουν όλο το χρόνο ή σχεδόν όλο το χρόνο στον τόπο τους και σ' αυτά τα χωριά ειδικά το χειμώνα η πρόσβαση σχεδόν είναι αδύνατη.

 Κύριε Περιφερειάρχη

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας και όλων των πολιτιστικών Συλλόγων αυτών των χωριών σας παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας στον προγραμματισμό για την ασφαλτόστρωση και των τελευταίων χωριών της Ναυπακτίας. Σας ευχαριστούμε για την εποικοδομητική συνεργασία.

Πρόεδρος στο Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας είναι η Δήμητρα Δημαδάμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις