Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που είχαν αρπάξει το κινητό ενός ανήλικου πεζού

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που είχ...

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες βρήκαν στην κατοχή του 16χρονου και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι και μια κουκούλα τύπου full face

Συνελήφθησαν, άμεσα, τα ξημερώματα της Κυριακής 17/10, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα κι όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δυο ανήλικοι, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες, προσέγγισαν έναν 17χρονο, που κινούταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη των δυο ανηλίκων.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες βρήκαν στην κατοχή του 16χρονου και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι και μια κουκούλα τύπου full face, ενώ στη κατοχή του 17χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα σκούφο και ένα περιλαίμιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις