Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ατύχημα σε αγώνα Motocross: Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τον 27χρονο- Αδερφός οδηγού ο 16χρονος

Ατύχημα σε αγώνα Motocross: Άσχημο παιχν...

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τους δυο τραυματίες

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται οι δυο τραυματίες από το ατύχημα που σημειώθηκε χθες (17.10.2021) σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τους δυο τραυματίες, που φέρουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις. Το ατύχημα στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά σημειώθηκε όταν 16χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην προστατευτική περίφραξη, με κολώνα να χτυπά τον 27χρονο και τον 16χρονο. Ο 27χρονος τραυματίας είναι οδηγός Motocross και μάλιστα πολύ γνωστός, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, και την ώρα του ατυχήματος στα Γιαννιτσά έκανε ζέσταμα για να μπει στον αγώνα και δεν είχε φορέσει το κράνος του.

Ο 16χρονος τραυματίας είναι αδερφός άλλου οδηγού που συμμετείχε στον αγώνα για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

Το ατύχημα έγινε 2-3 λεπτά αφού ξεκίνησε ο αγώνας, δήλωσε στον ΑΝΤ1 αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το λάθος είναι του οδηγού, που πάτησε γκάζι εγώ είχε λάσπη, με αποτέλεσμα να του φύγει η μηχανή και να “καρφωθεί”, όπως είπε, η μηχανή στους θεατές.

Για το σοκαριστικό ατύχημα συνελήφθησαν ο 16χρονος οδηγός της μηχανής που έπεσε στο πλήθος και ο 60χρονος υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα. Και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι λίγη ώρα μετά τη σύλληψή τους. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιαννιτσών άφησε ελεύθερους τους δυο συλληφθέντες ενόψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης, την οποία διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν.

 

Διαβάστε τι έγινε στον μοιραίο αγώνα, στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις