Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου - Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου - Ανακοίνωσε...

Κοινοποίησε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως είναι έγκυος! Πιο συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου κοινοποίησε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και έγραψε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα είναι αγόρι.

Η ανάρτησή της στα social media
"Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.
Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά" έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Η ίδια ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της λέγοντας πως χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα βρισκόταν σήμερα σε αυτό το σημείο. Τον περασμένο Ιούνιο είχε γνωστοποιήσει τον αγώνα που κάνει για να αποκτήσει παιδί. "Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight