Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το πολύ επιτυχημένο "Scream" επιστρέφει - Στις 13 Ιανουαρίου 2022 η νέα ταινία στην Ελλάδα

Το πολύ επιτυχημένο "Scream" ε...

Σε διανομή της Odeon - Θα το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare

Είκοσι πέντε (25) χρόνια μετά το πρώτο «Scream» και τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης, με τους Νιβ Κάμπελ (“Σίντνεϊ Πρέσκοτ”), Κόρτνεϊ Κοξ (“Γκέιλ Γουέδερς”) και Ντέιβιντ Αρκέτ (“Ντιούι Ράιλι ”) να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους στο νέο "Scream".

Το καινούριο φιλμ που θεωρείται ουσιαστικά ως το 5ο του συγκεκριμένου franchise τρόμου προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου 2022 στη χώρα μας σε διανομή της Odeon ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ.

Το πρώτο τρέιλερ του θρυλικού slasher franchise ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα.

Να θυμίσουμε πως το ορίτζιναλ «Scream» που είχε βγει στις αίθουσες τον χειμώνα του 1996 και είχε αποφέρει εισπράξεις πάνω από 173 εκατ. δολάρια ενώ είχε στοιχίσει μόλις 14, το είχε σκηνοθετήσει ο αξέχαστος Γουές Κρέιβεν (1939-2015). Σε εκείνη την ταινία είχε παίξει και η Drew Barrymore με τη χαρακτηριστική σκηνή με το τηλέφωνο.

Στο νέο «Scream» η σκηνοθεσία είναι των Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett ενώ το σενάριο υπογράφουν ο James Vanderbilt (έχει σκηνοθετήσει το 2015 την Κέιτ Μπλάνσετ και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην αξιόλογη πολιτική ταινία «Truth») και ο Guy Busick.

Ο 45χρονος Vanderbilt είναι και εκ των παραγωγών, ενώ ο σεναριογράφος του πρώτου Scream, Kevin Williamson είναι στη νέα ταινία εκτελεστικός παραγωγός.

Την ταινία περιμένουμε να την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture