Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν πλημμύρισε μόνο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο αλλά και το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Δεν πλημμύρισε μόνο το Πανεπιστημιακό Νο...

Στο Νοσοκομείο του Ρίου εξασφαλίστηκαν πριν χρόνια χρήματα για την επισκευή με προγράμματα της περιφέρειας που δεν αξιοποιήθηκαν, ανέφερε ο Μιχ. Γιαννάκος

Δεν είναι μόνο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο που πλημμύρισε από τις βροχές το σαββατοκύριακο, είναι και το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς στο ανατολικό Πήλιο όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και επιβεβαιώνει ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, Κώστας Πετρόπουλος.

Την Κυριακή 10/10 λοιπόν από τη βροχή πλημμύρισε το Κέντρο Υγείας. Τραγελαφικά γεγονότα να πρέπει να κρατάς ομπρέλα στο εσωτερικό των υγειονομικών μονάδων. Υπενθυμίζουν την κακή κτιριακή κατάσταση των υγειονομικών μονάδων του ΕΣΥ που δεν μπορούν να συντηρηθούν λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Μπορεί λόγω κορωνοιού να πέρασε σε δεύτερη μοίρα η αδυναμία συντήρησης των κτιριακών  εγκαταστάσεων, όμως εν όψει χειμώνα κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.

Μην φθάσουμε στο σημείο για να ασχοληθούν με την επισκευή τους  να  καταρρεύσουν οροφές και θρηνήσουμε θύματα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το Κέντρο Υγείας, στο βάθος υπάρχουν οδοντιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που είναι μέσα στις κούτες. Δεν  εγκαθίστανται λόγω της διαρροής νερού στο εσωτερικό παρ ότι υπάρχει οδοντίατρος που φυσικά μετακινήθηκε λόγω έλλειψης αντικειμένου!

Δεν επισκευάζουν τις  βλάβες της σκεπής που είναι μεγάλο το κόστος λόγω της ειδικής κατασκευής που επιβάλλεται  από τον οικιστικό  κανονισμό  της περιοχής (πέτρινη).

Το κονδύλι που εγκρίθηκε δεν έφθανε και έτσι οι διαγωνισμοί κηρύχθηκαν άγονοι. Τώρα τρέχει άλλος διαγωνισμός.

Τα ίδια και στο Νοσοκομείο του Ρίου  Εξασφαλίστηκαν πριν χρόνια  χρήματα  για την  επισκευή  με προγράμματα της περιφέρειας δεν αξιοποιήθηκαν.  Τώρα πάλι εγκρίθηκε κονδύλι αλλά κολλάμε στις περιβαλλοντολογικές μελέτες, αναφέρει τέλος ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις