Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λένα Δροσάκη: «Η μητρότητα μού άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία»

Λένα Δροσάκη: «Η μητρότητα μού άλλαξε όλ...

Η Πατρινή πρωταγωνίστρια του καθημερινού σήριαλ «Το Αύριο μας Ανήκει» μίλησε για όλα

Για τη νέα της ζωή δίπλα στην οικογένειά της, μίλησε η Λένα Δροσάκη η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, «Το αύριο μας ανήκει».

Δίνοντας τη νέα της συνέντευξη για το  περιοδικό «Secret»,  η ηθοποιός μίλησε για όλα στην Σπυριδούλα Τριάντου, λίγους μήνες μετά την καταγγελία της κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Για το σήριαλ σχολίασε η Λένα Δροσάκη:

«Οι γυναίκες που έχουν µυστικά δεν παύουν να έχουν. Είναι η ζωή τους µπλεγµένη µε µυστήρια και, ίσως, κάπως ενδόµυχα τα επιδιώκουν κιόλας. Η συνέχεια επί της οθόνης. Είµαι σίγουρη ότι κάποια από αυτά θα βγουν στην επιφάνεια.»

Η Λένα έχει µυστικά;
«∆εν µου αρέσουν τα ψέµατα στη ζωή µου. Θεωρώ ότι τα µυστικά είναι σαν να λες µε κάποιον τρόπο τη µισή αλήθεια. Βέβαια, όλοι µέσα µας, βαθιά, κρύβουµε κάποια πράγµατα. Στη δική µου περίπτωση, από την ηµέρα που έγινα µητέρα όλα αυτά έπαψαν να υπάρχουν. Αποκαλύφθηκαν.»

Για την μητρότητα και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε τα εξής:
«Πάρα πολύ, στο 100%. Η µητρότητα έδωσε άλλο νόηµα στη ζωή µου, όλα άλλαξαν. Η καθηµερινότητά µου, τα συναισθήµατά µου, ο τρόπος που σκέφτοµαι. Ολη µου η κοσµοθεωρία. Η µαµά Λένα είναι διαφορετική πλέον. Ως πατέρας, ο Αλέξανδρος είναι, απλά, υπέροχος. Τρυφερός, συναισθηµατικός, δοτικός και δίπλα στο παιδί µας. Αυτή τη στιγµή που σας µιλάω, είναι στο άλλο δωµάτιο µε τον γιο µας και παίζουν (γελάει). Ως σύζυγος, είναι επίσης αυτό. Και είναι πολύ σηµαντικό για εµένα. Είναι υποστηρικτικός, ευαίσθητος, ώριµος και προστατευτικός. Στέκεται βράχος στα δύσκολα. Είναι πραγµατικός συνοδοιπόρος στη ζωή µου ο άντρας µου.»

«Πιστεύετε πως θα αλλάξουν τα πράγµατα στον χώρο του θεάτρου µετά την καταγγελία σας για σεξουαλική παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη;», ρωτήθηκε η Λένα Δροσάκη.

Το ελπίζω, το εύχοµαι και το προσµένω. Να αλλάξουν όλα, όχι µόνο στο θέατρο, διότι παντού γίνονται αυτά. ∆υστυχώς! Να αλλάξει η κοινωνία µας και να έχουµε δύναµη όλοι µας να πούµε «όχι» σε τέτοιου είδους περιστατικά. Χρειάζεται δύναµη ψυχής.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μίλησαν, και συνεχίζουν να μιλούν,  αρκετές γυναίκες μαζί της, παίρνοντας δύναμη από το δικό της θάρρος. Είπε συγκεκριμένα:

«Είναι πολύ σηµαντικό να βρίσκεις το θάρρος να µιλήσεις και να έχεις απέναντί σου και κάποιον που θα σε ακούσει.
Συγχαίρω τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναµη να µιλήσουν. Και είµαι εδώ για όποιον µε χρειαστεί.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight