Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τελικά, εκεί που «λιώνει» η Αννα Μαρία Ρογδάκη αποτυπώνονται τα ευχαριστώ των νεονύμφων

Τελικά, εκεί που «λιώνει» η Αννα Μαρία Ρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε στο thebest.gr «αυτό το κάτι που μένει» από τo φωτογραφικό άλμπουμ της πλούσιας γαμήλιας ατζέντας της Diamond Events

Είναι δεδομένο πως το φωτογραφικό αρχείο της βραβευμένης και κοσμογυρισμένης εταιρείας wedding planning Diamond Events, με «ψυχή» την περιζήτητη πλέον Αννα Μαρία Ρογδάκη, είναι κάτι παραπάνω από πλούσιο. Μιλάμε για εικόνες αμέτρητες από γάμους κάθε style και χαρακτήρα. Οι τόποι αλλάζουν μαζί με τις εθνικότητες, ο διάκοσμος ποικίλλει και εξελίσσεται αλλά εκείνο που  την «αγγίζει» περισσότερο είναι τα ανθρώπινα συναισθήματα. Τα βλέμματα, τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και τα φιλιά από εκείνους που μοιράστηκαν μαζί της την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους. Το ότι την ευχαρίστησαν με την καρδιά τους για όσα ετοίμασε ειδικά για εκείνους. Επειδή κάθε γάμος είναι μοναδικός και μια «μαγική» προσωπική υπόθεση.

 Με το πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων θεαματικά «φορτωμένο» η εκκεντρική και χαρισματικά επικοινωνιακή grand dame ομολογεί στο thebest.gr πως κάθε φορά ποθεί να δημιουργήσει το γάμο που αντιπροσωπεύει απόλυτα το κάθε ζευγάρι. Δεν ασχολήθηκε με αυτόν τον κλάδο για να επιδείξει το δικό της γούστο αλλά για να ικανοποιήσει τα «θέλω» εκείνων που την επιλέγουν. Τα στιγμιότυπα  είναι λοιπόν αντιπροσωπευτικά, με λίγα λόγια μιλούν από μόνα τους. 

 

Ταυτόχρονα δημοσιεύουμε και μια δική της, καινούρια φωτογράφιση πλαισιωμένη από υπέροχα λουλούδια, καθώς δεν παραλείπει να ανανεώνει το image της…Yπότιτλος «My dream is to create memories for special people».

 

Φωτογραφίες: EyeWed photography Χτένισμα: Ελπίδα Μαστροκάλου Μακιγιάζ: Ειρήνη Μπουκουβάλα Ανθοδετική: Νίκος Μοσχόπουλος Επιμέλεια: Θεοδώρα Ρογδάκη Φωτογραφία set up: Σύλβια Μαυρομάτη Ευχαριστούμε: Το Bodegas και τους: Ελένη Σαράντη και Θανάση Πατρινό για την βοήθεια τους στη φωτογράφηση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View