Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Τοπική ΝΔ πάει κάλπες- Σήμερα η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων- ΔΕΙΤΕ τα ονόματα

Η Τοπική ΝΔ πάει κάλπες- Σήμερα η ανακήρ...

Στην τελική ευθεία των εσωκομματικών εκλογών

Με την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων σήµερα στις 6 το απόγευµα η Νέα ∆ηµοκρατία στην Αχαΐα µπαίνει και επίσημα στην τελική ευθεία των εσωκοµµατικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 24 Νοεµβρίου, για να αναδείξουν τα νέα όργανα στις νοµαρχιακές (∆ΕΕΠ) και δηµοτικές οργανώσεις (∆ΗΜΤΟ) του κόµµατος.

Στις εκλογές της Ν∆ Αχαΐας µετέχουν συνολικά 158 άτοµα, για τα τοπικά κοµµατικά όργανα όσο και για τις θέσεις υποψηφίων συνέδρω. Τη μάχη της προεδρίας θα δώσουν ο Αντώνης Κουνάβης και ο Νίκος Κατσουγκράκης. Στο διάστηµα των τριών εβδοµάδων που αποµένουν µέχρι να ανοίξουν οι κάλπες οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι θα δώσουν αγώνα ισχυροποίησης της υποψηφιότητάς τους. Ρυθμιστικός παράγοντας θα είναι οι εγγραφές που θα γίνουν στο διάστηµα µέχρι τις 15 Οκτωβρίου αλλά και η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που δεν υπήρχε στις µέχρι σήµερα εκλογικές διαδικασίες της Ν∆. Σε ό,τι αφορά τα µέλη ∆ΕΕΠ, τη «µάχη» της ψήφου θα δώσουν 22 υποψήφιοι, µεταξύ των οποίων κάποια γνωστά και παλαιά στελέχη της τοπικής Ν∆.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕ∆ΡΟΙ ΔΕΕΠ Ν. ΑΧΑΙΑΣ

 Κατσουγκράκης Νικόλαος

Κουνάβης Αντώνης

 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ

 Βαρέλη Αναστασία, Γαβριλόπουλος Αθανάσιος, Γραµµατίκας Γεώργιος, ∆ρακοπαναγιωτάκης Ιωάννης, Θανασάς Ρήγας, Καλαντζή Φωτεινή (Φανή), Καρακίτσος Νικόλαος, Κυριακοπούλου Μαρία, Κωσταρίδης Νικόλαος, Μεντζελόπουλος Γεώργιος, Μικές Παναγιώτης, Μοσχοπούλου Αγγελική, Νταβλούρου Βασιλική, Παναγιωτοπούλου Πηνελόπη, Παπαδηµητρίου Ζωή, Ρηγόπουλος Κωνσταντίνος, Σελεβίστα ∆ήµητρα, Σπυρόπουλος Σπυρίδων, Σταµατάκη Αγελική ( Έντζη), Στάµος Κωνσταντίνος, Σύφαντος Νικόλαος ,Τερζής Γεώργιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις