Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Super δελτίο Ειδήσεων από το Super B

Super δελτίο Ειδήσεων από το Super B

Ξεκινάει από την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου το ανανεωμένο πρόγραμμα του ιστορικού περιφερειακού καναλιού

Με ανανεωμένο πρόγραμμα και ενδυναμωμένο Δελτίο Ειδήσεων, που σηματοδοτεί την επανεκκίνηση του καναλιού, ξεκινάει τη Δευτέρα το SuperB την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο.

Με την είσοδο στο κανάλι, της τοπικής εκδοτικής -κατασκευαστικής εταιρείας «OneStep» - η οποία σημειωτέων εκδίδει και το περιοδικό «Πατρινόραμα» -  ο σταθμός ενδυναμώνεται με νέες εκπομπές, πρωτότυπες παραγωγές και γνωστούς δημοσιογράφους.

Στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων (ώρα έναρξης 20:45), παρουσιαστής θα συνεχίσει να είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Πλής, ενώ σε ρόλο σχολιαστών εκτός του Δημήτρη Χωρίτου, θα βρίσκονται επίσης σε καθημερινή συχνότητα και οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Ρηγόπουλος, Νίκος Σουγλέρης, ενώ την επικαιρότητα θα καλύπτει με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ ο Μάνθος Ευαγγελίου, έχοντας στο πλευρό του την Κωνσταντίνα Παλαιολόγου και την Κατερίνα Αλεξοπούλου. Διευθυντής του καναλιού παραμένει ο Κώστας Τσάμης, διευθύντρια προγράμματος η Ρένα Βαρδαλαχάκη, ενώ στην ομάδα των εικονοληπτών προσετέθη ο έμπειρος Βασίλης Αγγελόπουλος.

Παράλληλα, θα ενταχθούν τρεις νέες βραδινές δημοσιογραφικές εκπομπές, που θα παρουσιάζουν οι Ανδρέας Χριστόπουλος(κάθε Δευτέρα 23.30), Παναγιώτης Ρηγόπουλος(κάθε Τρίτη 23:30) και Γιώργος Πλής (κάθε Παρασκευή 23:30), ενώ σύντομα θα ενταχθεί μία ακόμα απογευματινή εκπομπή, με παρουσιαστή τον Μάνθο Ευαγγελίου.

Επίσης, το φιλόδοξο τηλεοπτικό πλάνο περιλαμβάνει και μια εκπομπή μαγειρικής, που θα επιμελούνται και θα παρουσιάζουν ο Κώστας Νικολόπουλος και η Κατερίνα Αλεξοπούλου.

Ο αέρας ανανέωσης που πνέει στο SuperB περιλαμβάνει και τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος εμπλουτίζεται με μηχανήματα τελευταίας γενιάς, καθώς επίσης και την απαιτούμενη γραμματειακή υποστήριξη, ώστε το ιστορικό κανάλι να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα της Περιφέρειας, κρατώντας πάντοτε τα σκήπτρα της τηλεοπτικής ενημέρωσης στην Πελοπόννησο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά