Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: "Αεροδρόμιο" ο δρόμος για Χιονοδρομικό- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καλάβρυτα: "Αεροδρόμιο" ο δρόμ...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του οδικού άξονα Καλάβρυτα – Χιονοδρομικό Κέντρο με πλήρη ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος του άξονα από την διασταύρωση προς Χιονοδρομικό (από Άγιο Νικόλαο) έως τις εγκαταστάσεις (πάρκινγκ) και ασφαλτόστρωσης μεγάλων τμημάτων από την πόλη των Καλαβρύτων έως την διασταύρωση.

Το αποτέλεσμα εξαιρετικό με το οδόστρωμα να έχει έρθει στην αρχική του κατάσταση χωρίς καμία μεταβολή των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του. Πραγματοποιήθηκαν επίσης έργα βελτίωσης – αποκατάστασης των υπαρχόντων τεχνικών έργων (σωληνωτών αγωγών, αντιστήριξη πρανών κλπ) καθώς και αποκατάσταση των φθορών του οδοστρώματος και του ασφαλτοτάπητα του, σε διάφορες θέσεις, καθ’ όλο το μήκος της οδού. Ολοκληρώθηκε επίσης και η τοποθέτηση κάθετης και οριζόντιας σήμανσης (στηθαία στις επικίνδυνες θέσεις, πινακίδες σήμανσης, οριοδείκτες καθώς και διαγράμμιση σε όλο το μήκος της οδού, τόσο στα όρια της όσο και στο άξονα της κ.λ.π.

Πρόκειται για το έργο  «Συντήρηση Οδικού Άξονα Καλάβρυτα – Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων», που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων κι έχει προϋπολογισμό 1,8 εκατ ευρώ., που υπεγράφη από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή στις 26 Αυγούστου 2019 και ολοκλήρωσε η παρούσα Περιφερειακή αρχή.

Πηγή & Photo: kalavrytanews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις