Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πέμη Ζούνη απαντά για το metoo και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου

Η Πέμη Ζούνη απαντά για το metoo και τις...

«Ήξερα για σκληρές συμπεριφορές, όχι ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πιο άρρωστα», λέει

Η Πέμη Ζούνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε για τις σκληρές συμπεριφορές στο θέατρο, τη συνεργασία της με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και την αποχή της από το χώρο της τηλεόρασης.

Αναφερόμενη στο κίνημα #MeToo και στα όσα ήρθαν φέτος στο φως, Πέμη Ζούνη είπε: «Υπάρχει αέρας κάθαρσης μετά τις αποκαλύψεις. Είναι κρίμα που το #MeToo έμεινε μόνο στους χώρους που φωτίζονται από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήξερα για σκληρές συμπεριφορές.

Δεν ήξερα ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πιο άρρωστα. Δεν μου έχει τύχει κάποιο άσχημο περιστατικό στο θέατρο. Ήμουν τυχερή, ίσως ήμουν και “αγριοκάτσικο” και αντιδρούσα στην πρόθεση».

 
Μιλώντας για την απόφαση να μην προβάλλονται σειρές στις οποίες συμμετείχαν πρόσωπα που αυτή τη στιγμή είναι αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη, η Πέμη Ζούνη είπε ότι «δεν μπορείς εύκολα να πάρεις θέση στο αν πρέπει να προβάλλονται σειρές με τους πρωταγωνιστές που έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν τελεσιδικήσει, πρέπει να ακούσουμε και τις δύο πλευρές για να πάρουμε θέση».

«Δεν είχα κάποια πρόταση από σίριαλ που να με ενδιαφέρει. Δε βιάζομαι να κάνω το ένα σίριαλ μετά το άλλο», είπε η Πέμη Ζούνη για την αποχή της από την τηλεόραση και συνέχισε: «Η συνεργασία μου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ήταν από τις πιο έντονες στιγμές. Κάναμε ατελείωτες μέρες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο».

 

«Το πρόβλημα υγείας της κόρης μου με άλλαξε, ήταν το πιο ωραίο και το πιο ακριβό μάθημα. Καταλαβαίνεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα», σημείωσε ακόμα η Πέμη Ζούνη, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει ένα εγγόνι: «Θέλω εγγόνι, ο άντρας μου, μου είπε να υιοθετήσουμε ένα!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight