Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών

Το κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων του Πανεπι...

Στόχος του Πανεπιστημίου Πατρών η ανάπτυξη στενών σχέσεων με τους αποφοίτους του

Στη διατήρηση  στενών σχέσεων αλλά και την ανάπτυξη περαιτέρω δεσμών  με τους αποφοίτους του στοχεύει το Πανεπιστήμιο Πατρών και μέσω του ιστότοπου αποφοίτων που αναπτύχθηκε. Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα οι απόφοιτοι μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα του Πανεπιστημίου, τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τις θέσεις εργασίας, καθώς και για λοιπές διακρίσεις – βραβεύσεις των αποφοίτων του.
Επιπλέον, με το κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών που λειτουργεί στον ίδιο ιστότοπο, οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα να αναρτήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, να δημιουργήσουν νέες επαφές και να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να συνεισφέρουν, είτε συμβουλευτικά δίνοντας το κατάλληλο κίνητρο στους φοιτητές εμπνέοντας τους, είτε προσφέροντας οι ίδιοι, μέσω της εξέλιξής τους, νέες θέσεις εργασίας στους νεότερους, καθώς και πολύτιμη εμπειρία.
Πλέον με ΕΝΑ μόλις βήμα μπορείς να εγγραφείς στο ανανεωμένο κοινωνικό δίκτυο των αποφοίτων.
Πρόσβαση στο δίκτυο μπορούν να έχουν όλοι οι απόφοιτοι (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, διδακτορικών κύκλων σπουδών) χρησιμοποιώντας τον ιδρυματικό τους λογαριασμό (UPnetID) που είχαν ως φοιτητές. Πλέον, η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που διέθεταν δεν διακόπτεται. Μπορούν να κάνουν χρήση των λογαριασμών τους εφ’ όρου ζωής. Κατά την πρώτη εγγραφή (login) στο κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων δημιουργείται αυτόματα μία ιστοσελίδα με το προφίλ του χρήστη, το οποίο ο ίδιος μπορεί να διατηρεί και να ενημερώνει.
Για να κάνετε την εγγραφή σας επισκεφθείτε το σύνδεσμο:   https://alumni.upatras.gr/ register/.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο αποφοίτων στη διεύθυνση: https://alumni.upatras.gr/, καθώς και τη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/ upatrasalumni

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις