Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Κορωνοϊός: Μαθητής περιμένει δικαστική απόφαση για το αν πέρασε την τάξη- Αρνητές οι γονείς του

Πάτρα- Κορωνοϊός: Μαθητής περιμένει δικα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Απορρίφθηκε λόγω πολλών απουσιών

Την απόφαση δικαστηρίου περιμένει σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr μαθητής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας προκειμένου να προαχθεί ή όχι στην επόμενη τάξη. Πρόκειται για μία ιστορία που έχει ξεκινήσει από πέρσι. 

Ο μαθητής απορρίφθηκε λόγω πολλών απουσιών που έκανε καθώς δεν ακολουθούσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έτσι ήταν αδύνατον να μπει στη σχολική αίθουσα.

Απορρίφθηκε λόγω των απουσιών- Τον Οκτώβριο η δικαστική απόφαση για το αν θα προαχθεί

Όπως εξηγεί ο διευθυντής της δευτεροβάθμιάς εκπαίδευσής, Ανδρέας Ζέρβας, «στην περιοχή της Αχαΐας είναι ελάχιστοι οι γονείς που είναι αρνητές του κορωνοϊού και που δεν ακολουθούν τα μέτρα  και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που αρνούνται να κάνουν self test τα παιδιά τους για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους μέσα στο σχολείο.  

Υπάρχει  μία περσινή περίπτωση μαθητή που μας βασανίζει ακόμη. Υπάρχει μαθητής που απορρίφθηκε πέρσι λόγω των απουσιών που έκανε μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Η υπόθεση είναι στα δικαστήρια. Μέσα στον Οκτώβριο θα έχει λήξει και θα ξέρουμε τι θα γίνει.  

Έχω διαμηνύσει σε διευθυντές και εκπαιδευτικούς που κάνουν άριστα τη δουλειά τους ότι η διεύθυνση και το υπουργείο είναι στο πλάι τους. Θα παρέχουμε και νομική κάλυψη γιατί πάντα μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να κάνουν μηνύσεις σε διευθυντές ή εκπαιδευτικούς που κάνουν τη δουλειά τους. Ελέγχουν αυτά που πρέπει να ελέγξουν» .

Υπάρχουν κρούσματα, ο αριθμός τους όμως είναι ελέγξιμος και διαφοροποιείται από μέρα σε μέρα.

Την ίδια ώρα στα σχολεία εντοπίζονται κρούσματα.

«Υπάρχουν κρούσματα, ο αριθμός τους όμως είναι ελέγξιμος και διαφοροποιείται από μέρα σε μέρα. Τα κρούσματα τα γνωρίζουμε γιατί υπάρχουν τα self tests. Άρα όλη αυτή η διαδικασία όπως στήθηκε ωφελεί την ατομική υγεία καθώς οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοδιαπιστώνουν ότι είναι κρούσματα. Προστατεύουν το περιβάλλον τους και τη δημόσια υγεία» επισημαίνει ο κ. Ζέρβας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις