Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Καινούργιου-Ιωάννα Μαλέσκου: Πόλεμος ανάμεσα στις ξανθιές της πρωινής ζώνης- ΒΙΝΤΕΟ

Κατερίνα Καινούργιου-Ιωάννα Μαλέσκου: Πό...

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή Super Κατερίνα συζητήθηκε δημοσίευμα, που ήθελε την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακινείται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου

Μία νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις αναφορές της δεύτερης στον αέρα της εκπομπής της αναφορικά με την «πιθανή μετακόμιση» του Love It.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή Super Κατερίνα συζητήθηκε δημοσίευμα, που ήθελε την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακινείται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου και την θέση της να παίρνει η εκπομπή των Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της απάντησαν στα όσα ειπώθηκαν στην «απέναντι» εκπομπή. Συγκεκριμένα, την είδηση μετέφερε στην παρουσιάστρια, ο συνεργάτης της, Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Τότε, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Δεν πρόλαβα να το δω, μήπως έχουμε μπερδευτεί; Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε, μου κάνει εντύπωση. Με την Κατερίνα Καινούργιου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Θα το δω το απόσπασμα, αλλά ξεκίνησαν τα τηλέφωνα. Λες να πουλάω τόσο; Μήπως δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις; Το να μιλάς για μια εκπομπή και μια παρουσιάστρια που είναι απέναντι, είναι κακό. Και σε άλλη ζώνη να ήταν, είναι και πάλι κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα. Κάπου να υπάρχουν όρια κι ένας σεβασμός στοιχειώδης, γιατί από την δική μας πλευρά, υπάρχει σίγουρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight