Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Αλλάζει το ξενοδοχειακό τοπίο στο Αίγιο - Δύο νέες πολυτελείς μονάδες στο κέντρο της πόλης

Αλλάζει το ξενοδοχειακό τοπίο στο Αίγιο ...

Δύο νέες υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, αναμένεται να δώσουν άλλη πνοή στην πόλη

Δύο μεγάλα εγχειρήματα στον κλάδο του ξενοδοχειακού τομέα έρχονται να αλλάξουν το τουριστικό τοπίο στην πόλη του Αιγίου. Ο γνωστός επιχειρηματίας της Cavino Γιάννης Αναστασίου και η Χριστίνα Θανασούλια, σύζυγος του Αιγιώτη επιχειρηματία Σάκη Ανδριόπουλου της κορυφαίας εγχώριας βιομηχανίας κάδων απορριμμάτων Helesi, προετοιμάζουν δύο νέες ξενοδοχειακές μονάδες, σε εμβληματικές τοποθεσίες του Δήμου Αγιαλείας, οι οποίες αναμένεται να δώσουν νέα προοπτική στην πόλη στο κομμάτι του τουρισμού, αλλά και να ανοίξουν τον δρόμο για ακόμα περισσότερες τέτοιες επενδύσεις στο μέλλον.

Τι αλλάζει στο ξενοδοχειακό τοπίο της Πάτρας - Νέες είσοδοι, ανακαινίσεις και εξαγορές

Τα εν λόγω τουριστικά έργα, “Amario Suites Hotel” και ‘‘Eleven Suites Hotel’’, αντίστοιχα, αναμένεται να μεταβάλουν την εικόνα της πόλης.

 

Με θέα στον Κορινθιακό τα δωμάτια του “Amario Suites Hotel”

Πρόκειται για το γνωστό κτίριο της παραλιακής ζώνης της πόλης, το οποίο στέγαζε παλιότερα τον χώρο διασκέδασης «Piccadilly». Ανακαινίστηκε πλήρως και είναι σε εξέλιξη οι εργασίες, ώστε να είναι έτοιμο μέχρι τα Χριστούγεννα. Η διαμονή στα δώδεκα υπερπολυτελή δωμάτιά του, θα κυμαίνεται από 70 ευρώ μέχρι 130 ευρώ, ανάλογα με τα τετραγωνικά, τις παροχές και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το εκάστοτε δωμάτιο.

Στον χώρο, θα είναι διαθέσιμο ένα μεγάλο και άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ συνολικής έκτασης 650 τετραγωνικών μέτρων, τα περισσότερα δωμάτιά του θα έχουν θέα τη θάλασσα, ενώ θα διαθέτει εκτός από σύγχρονη ρεσεψιόν, καταστήματα μέσα στην μονάδα και ξεχωριστή, οινοποιητική “γωνιά”.

Τέλος, ο επισκέπτης θα μπορεί στον ίδιο χώρο του κτιρίου να κάνει γυμναστική, ενώ θα λειτουργεί πλήρες και οργανωμένο γυμναστήριο – spa.

 

Με εντυπωσιακές παροχές το ‘‘Eleven Suites Hotel’’ στην πλατεία Δεξαμενής

Πρόκειται για μια επένδυση που υλοποιήθηκε από το… μηδέν με την ανέγερση του κτιρίου ακριβώς απέναντι από την πλατεία Δεξαμενής. Η αρχική ιδέα ήταν να διαμορφωθεί έτσι, ώστε να γίνει ένα "luxury" ξενοδοχειακό συγκρότημα που δεν θα μοιάζει με τα παραδοσιακά δωμάτια των ξενοδοχείων. 

Τα έντεκα υπερπολυτελή διαμερίσματά του θα έχουν τις απολαύσεις και τις παροχές που προσφέρει οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο σε γνωστούς τουριστικούς προορισμούς. Το κόστος για ένα βράδυ θα κυμαίνεται από 100 έως 150 ευρώ, ανάλογα με τη θέση του δωματίου και τις παροχές που ζητά ο πελάτης.

Στον χώρο του ξενοδοχείου θα λειτουργεί πισίνα υψηλών προδιαγραφών και πολλές – πολλές ακόμα έξτρα παροχές. 

Κάθε δωμάτιο θα είναι περίπου στα 45 τετραγωνικά μέτρα και όλα, με στόχο την κορυφαία άνεση και ασφάλεια, οργάνωση και λειτουργία. Πρόκειται για 11 "μικρά σπίτια" ουσιαστικά, τα οποία θα διαθέτουν όλα τα comfort, πλην της ιδιωτικής κουζίνας.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να γίνει ένα “city hotel” το οποίο θα είναι κοντά στο κέντρο της πόλης, εξυπηρετικό σε κάθε περίπτωση, άνετο και ευρύχωρο. 

Έχει ενδιαφέρον ότι οι δύο νέες μονάδες έρχονται σε μία περίοδο που μόλις ξεκίνησε (αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 20 μηνών) ένα μεγάλο έργο για τη Αιγιάλεια αλλά και την Αχαΐα, αυτό της οριστικής λύσης στο εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης των παραλιακών οικισμών της περιοχής.

Έργο πνοής για όλη την Αχαϊα- Καθαρίζουν οι θάλασσες σε όλους τους οικισμούς από Λαμπίρι έως Αίγιο!

*Κεντρική φωτό Αρχείου

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life