Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Πάμε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο- Στους 37 το θερμόμετρο- Πού θα βρέξει

Καιρός: Πάμε για μπάνιο το Σαββατοκύριακ...

Η πρόγνωση του καιρού από το meteo

Miκρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας καταγράφεται την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr για τον καιρό. Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας αναμένεται να φτάσει τους 34-36 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τους 30-33 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα ενώ στα νησιωτικά τμήματα η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι θερμοκρασίες που αναμένονται στην χώρα μας το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

   Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 38, στην Ήπειρο από 12 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 38, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 33 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 13 έως 31-34, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θερνμοκρασίες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

   Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

   Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειότερα τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ κυρίως στα δυτικότερα τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς.

   Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις