Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Φορτίζει" Tesla σε 3 πόλεις- Η Πάτρα εντός των σχεδίων- Οι φορτιστές στη Γέφυρα

"Φορτίζει" Tesla σε 3 πόλεις- ...

Νέα εποχή

Την παρουσία της Tesla σε ελληνικές πόλεις μεταξύ των οποίων και στην Πάτρα προανήγγειλε δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών το οποίο αναφερόταν σε τοποθέτηση φορτιστών στο κατάστρωμα της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης.

Το thebest απευθύνθηκε στον διευθυντή επικοινωνίας της Γέφυρας Γιάννη Φρέρη ο οποίος διευκρίνισε ότι έχουν μεν τοποθετηθεί δυο φορτιστές της εταιρεία Blink, ένας σε κάθε κατέυθυνση, χωρίς όμως να υπάρχει εταιρική σχέση με την εταιρία Tesla, οχήματα της οποίας όμως εξυπηρετούνται στους συγκεκριμένους σταθμούς.

Μάλιστα όχημα Tesla, προ καιρού είχε φορτιστεί στο κατάστρωμα της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης αλλά αυτό θεωρείται τυχαίο γεγονός.

Σε κάθε περίπτωση η περιοχή μας μπαίνει  στην εποχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, και η γέφυρα θα έχει πρωταγωνισιτκό ρόλο σε αυτό καθώς όλες οι πληροφορίες συντείνουν στο ότι υπάρχει πρόθεση για τοποθέτηση φορτιστών στο Ρίο.

Σύμφωνα  με ανάρτηση του powergame, το οποίο ανέφερε ότι  έγινε ήδη η τοποθέτηση φορτιστών της Tesla στην γέφυρα Ρίου – Αντίρριου, μέχρι το τέλος του χρόνου η Tesla προγραμματίζεται να λειτουργεί σταθμό ανεφοδιασμό και στο ύψος της Λαμίας.

Στόχος είναι μαζί με την Θεσσαλονίκη όπου θα δημιουργηθεί σταθμός εντός του 2022 να έχει καλυφθεί το κεντρικό οδικό δίκτυο ανάμεσα στις τρεις μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονικη και την Λαμία.


Υπενθυμίζεται ότι οι φορτιστές στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου έχουν δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης 2+2 ηλεκτρικών οχημάτων, στους δύο χώρους στάθμευσης, αμφίπλευρα των διοδίων της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, προσφέροντας φόρτιση, για τους επόμενους μήνες, στους διερχόμενους οδηγούς, με πρόβλεψη προτεραιότητας για τα οχήματα εξυπηρέτησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Το Δίκτυο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων της Blink Charging Europe αξιοποιεί ενέργεια που η EEG παράγει από Αιολικά και Φωτοβολταϊκά πάρκα και θα διοχετεύεται σε αυτό μέσω της θυγατρικής της WE ENERGY, εταιρείας προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας με τα απαραίτητα πιστοποιητικά προέλευσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις