Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκτός ΜΕΘ ΠΓΝΠ 15 νοσηλευτές και άλλοι 10 από τη ΜΕΘ του «Αγίου Ανδρέα» - Αρρυθμίες στα νοσοκομεία

Εκτός ΜΕΘ ΠΓΝΠ 15 νοσηλευτές και άλλοι 1...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

ΕΙΝΑ: "Σε 3 μήνες δεν προλαβαίνουν ούτε να εκπαιδευτούν οι νέοι νοσηλευτές"

Ότι σε 3 μήνες δεν προλαβαίνουν ούτε να εκπαιδευτούν οι νέοι νοσηλευτές, που ήρθαν να αντικαταστήσουν εκείνους που βγήκαν σε αναστολή εξαιτίας της άρνησής τους να εμβολιαστούν, τονίζει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας.

15 νοσηλευτές φεύγουν από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου και άλλοι 10 από τη ΜΕΘ του γενικού κρατικού "ο Αγιος Ανδρέας".

Ήδη, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές ιατρούς, με δυσκολία αντιμετωπίζονται τα επείγοντα περιστατικά ενώ και οι λίστες αναμονής για τα χειρουργεία διογκώνονται και γίνονται μη διαχειρίσιμες.

Το Σωµατείο Εργαζοµένων του «Αγίου Ανδρέα» αναφέρει ότι: «Η αναστολή εργασίας των 150 και πλέον συναδέλφων µας, έχει αρχίσει ήδη να δείχνει τα πολλά λειτουργικά προβλήµατα στο νοσοκοµείο µας και τις τραγικές, αρνητικότατες συνέπειες στους συναδέλφους µας, που αναγκάζονται να εργάζονται µε ελλιπείς δυνάµεις στην έξαρση της πανδηµίας. Ηδη πολλές προϊστάµενες αδυνατούν να βγάλουν ασφαλές πρόγραµµα υπηρεσίας, όπως η ΜΕΘ, ενώ άλλες καταρτίζουν προγράµµατα µε µειωµένες βάρδιες χωρίς ρεπό, µε δύο έως και τρεις νύκτες την εβδοµάδα από µια που ήταν πριν, όπως τα ΤΕΠ, νευραλγικοί και σηµαντικοί χώροι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις