Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πατρινή Δήμητρα Δημητροπούλου μπήκε πρώτη στην Ιατρική της Πάτρας

Η Πατρινή Δήμητρα Δημητροπούλου μπήκε πρ...

Συγκέντρωσε 19.495 μόρια

Μέρα επιβράβευσης και χαράς η σημερινή για την Δήμητρα Δημητροπούλου, απόφοιτος του 5ου Γενικού Λυκείου της Πάτρας. Κατάφερε να εισαχθεί πρώτη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών με  19.495 μόρια. Μιλώντας στο thebest.gr δεν κρύβει τη χαρά και την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, καθότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θεωρώ ότι οι θυσίες που έκανα απέδωσαν γιατί ήταν ένας διαρκής αγώνας και μία συνεχής προσπάθεια. Προφανώς και υπήρχε άγχος , όπως είχαν όλοι οι υποψήφιοι διότι αποτελεί έναν αστάθμητο παράγοντα, αλλά προσπάθησα να το μετατρέψω σε δημιουργικό και παραγωγικό προς δικό μου όφελος. Σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε ξανά και φέτος με την πανδημία και την καραντίνα , θεωρώ ότι υπήρχαν και θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι ότι δημιουργήθηκε περισσότερος χρόνος για διάβασμα, αλλά τα αρνητικά ήταν περισσότερα καθότι πέρα από την πίεση της ίδια της πανδημίας, χάσαμε την επαφή με τους φίλους μας αλλά και η ίδια η διαδικασία της εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας είναι πολύ διαφορετική από την δια ζώσης".

Όπως επισημαίνει για την επιλογή της να σπουδάσει ιατρική, δεν είναι κάτι που το επιδίωκε από μικρή σαν όνειρο, "αλλά είναι κάτι που άρχισα να αποφασίζω τα τελευταία δύο χρόνια – τις τελευταίες τάξεις του Λυκείου – και σε αυτό συνετέλεσε η ίδια η πανδημία, η οποία με βοήθησε να καταλάβω πως η ιδιότητα του γιατρού αποτελεί λειτούργημα και ως πρώτο μέλημα έχει την εξυπηρέτηση των αναγκών υγείας των ανθρώπων.Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την στήριξη, τους καθηγητές μου, και ιδιαίτερα το φροντιστήριο Πρίσμα για την επιτυχία.» ανέφερε στο thebest.gr".

Πάτρα: Πρώτη από ΕΠΑΛ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων η Σοφία Νταβλούρου- Κόντρα στον κορωνοϊό και τις πατερίτσες

Η Πατρινή Νάσια Σουβαλιώτη πρώτη από ΕΠΑΛ στην Ιατρική Πατρών με 19.170 μόρια! Μιλά στο thebest για τους στόχους της

Δημήτρης Καρακώστας: Έκανε τον πόνο δύναμη- Τι λέει στο thebest.gr ο Ναυπάκτιος που «έχασε» τους γονείς του από κορωνοϊό και μπήκε στην Ιατρική Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις