Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Την ώρα που έδινε «μάχη» ζωής, της έκλεβαν 100.000 ευρώ από το σπίτι

Δυτική Ελλάδα: Την ώρα που έδινε «μάχη» ...

Έντονη παραβατική δράση παρατηρείται στην περιοχή της Κουρούτας!

Πληθαίνουν και προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση το τελευταίο χρονικό διάστημα οι διαμαρτυρίες που ενίοτε μετατρέπονται και σε καταγγελίες για την παραβατική δράση που παρατηρείται στην περιοχή της Κουρούτας!
Κάτοικοι όπως και επισκέπτες δηλώνουν ανάστατοι και ζητούν τη διερεύνηση περίεργων περιστατικών ενώ αναφέρονται σε… «γνωστούς – αγνώστους» που επιχειρούν να εκμεταλλευθούν ανήμπορους ανθρώπους, διαπράττοντας τη μέθοδο της εξαπάτησης ή ακόμη και των θρασύτατων διαρρήξεων.

Στη βάση των παραπάνω, εντάσσεται και η μήνυση που προσφάτως είχε καταθέσει ηλικιωμένη γυναίκα από την Κουρούτα που αναφέρει στην καταγγελία της στοιχεία και συμβάντα εξαπάτησης της ίδιας και διάρρηξης του σπιτιού της με λεία μάλιστα, μεγάλου χρηματικού ποσού, το οποίο «έκανε φτερά» την ώρα που η ίδια νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η άτυχη γυναίκα «έφυγε» πριν λίγο καιρό από τη ζωή, όμως η υπόθεσή της θα διερευνηθεί κανονικά από τις Δικαστικές Αρχές Αμαλιάδας καθώς οι συγγενείς της, επιθυμούν την πλήρη διελεύκανση, και την έστω και μετά θανάτου δικαίωσή της!

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις