Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare έως και την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare έως και ...

Από τις νέες ταινίες είναι το πολυαναμενόμενο "The Suicide Squad"

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα την τρέχουσα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 19/8 έως και την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 προβάλλονται οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 5 στις 21.00 και Αίθουσα 3 στις 22.00

«The Suicide Squad»

Περιπέτεια 2021, έγχρωμη με διάρκεια 132 λεπτά.

Αμερικανοκαναδική ταινία, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γκαν με τους: Ίντρις Έλμπα, Τζόελ Κίναμαν, Μάργκο Ρόμπι, Τζον Σίνα, Βαϊόλα Ντέιβις.

Μια ομάδα κακών υπερηρώων συγκεντρώνεται υπό τις εντολές της πράκτορος Αμάντα Γουόλερ, ώστε να φέρει εις πέρας μια άκρως μυστική αποστολή σε ένα νησί της Νοτίου Αμερικής, όπου κρύβεται ένα συνταρακτικό μυστικό.

Αιματηρά διασκεδαστική όσο και αθυρόστομη περιπέτεια που φρεσκάρει το υπηρηρωικό σινεμά συνδυάζοντας το σκηνοθετικό θράσος με συστατικά μεταμοντέρνας αφήγησης, έγραψε το Αθηνόραμα. Η ταινία μέχρι στιγμής έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 141 εκατ. δολάρια.  

Διανομή: Τanweer.                                                                                                               

Αίθουσα 7 στις 20.30

«Ταξίδι με το Δράκο μου - Dragon Rider»

Γερμανική ταινία Animation παραγωγής 2020 και διάρκειας 91 λεπτών.

Σκηνοθεσία Τόμερ Έσεντ.

Ένας νεαρός δράκος ξεκινά ένα ταξίδι πέρα από τα όρια του τόπου όπου ζει με το κοπάδι του, για να ανακαλύψει τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα του.

Δίχως την αφηγηματική φλυαρία κι έναν βεβιασμένα γραμμένο κακό, αυτή η ανέμελη και γλυκιά ιστορία ενηλικίωσης θα ενδυνάμωνε την περιπέτεια που βρίσκεται στον πυρήνα της, έγραψε το Αθηνόραμα.

Αίθουσα 8 στις 20.40

"Spirit Untamed - Σπίριτ, ο Ατίθασος"

Μια επική περιπέτεια που βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά animation. Η ιστορία αφορά μια πεισματάρα κοπέλα που λαχταρά όσο τίποτα ένα μέρος για να ανήκει.

Η τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στο Netflix (2017) είναι εμπνευσμένη από την ταινία του 2002 που είχε προταθεί για βραβείο Oscar (Σπίριτ, το Άγριο Άλογο). Εκείνη η ταινία είχε μαγέψει το κοινό χάρη στην υπέροχη αφήγησή της και τα φανταστικά χρώματα.

Φέτος ήρθε η πολυπόθητη συνέχεια του σπαραξικάρδιου animation παραμυθιού. Οι παραγωγοί της Dreamworks ένιωσαν ότι άνοιξε ο δρόμος για μια ολότελα νέα ιστορία, με φρέσκια ματιά στον ηρωισμό και την υπερηφάνεια του Σπίριτ, χωρίς τις σεναριακές δεσμεύσεις ενός κλασικού σίκουελ.

Διάρκεια: 88 λεπτά

Πρόκειται για Αμερικάνικη παραγωγή 2021.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια, Οικογενειακή.

Σκηνοθέτης: Elaine Bogan

Διανομή:  Tulip Entertainment.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture