Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναγερμός για το 4ο κύμα της πανδημίας στην Αχαϊα - Έκτακτη σύσκεψη μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Συναγερμός για το 4ο κύμα της πανδημίας ...

Την Κυριακή η Αχαϊα ξεπέρασε σε κρούσματα το "κόκκινο" Ηράκλειο

Έντονη είναι η ανησυχία για τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στην Αχαϊα. Η επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου θα αποτελέσει αυτή την εβδομάδα κρας τεστ για την εξέλιξη του 4ου κύματος της πανδημίας στην περιοχή.

Την Κυριακή ο νομός Αχαΐας «τερμάτισε» τρίτος πανελλαδικά σε αριθμό νέων κρουσμάτων, μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ξεπερνώντας ακόμη και το «κόκκινο» Ηράκλειο.

Χθες από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 99 νέες μολύνσεις στην Αχαΐα, την ώρα που πανελλαδικά τα κρούσματα ήταν 1.948, ενώ οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας εκτινάχθηκαν σε 81, με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών να δέχεται για ακόμη μία φορά τη μεγαλύτερη πίεση.

Σήμερα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης συγκαλεί εκτάκτως το Συντονιστικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τον έγκαιρο συντονισμό και προγραμματισμό επαναλειτουργίας περισσότερων κλινών κορωνοϊού. Την περασμένη εβδομάδα επαναλειτούργησε, η δεύτερη κλινική κορωνοϊού, ενώ είναι έτοιμη να ανοίξει και τρίτη σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.

*Με στοιχεία από εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις